Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Το ΚΑΠΗ Έδεσσας γιόρτασε την ημέρα των ηλικιωμένων






Με πολύ κέφι γιορτάστηκε η Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, η 1η Οκτωβρίου, από το ΚΑΠΗ Έδεσσας στο Κέντρο των Καταρρακτών.

Στην εκδήλωση για την Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, η απερχόμενη και ο νέος Πρόεδρος Μαρία Κατσάρα Βλάχου και Δημήτρης Γιώγας και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ Νατάσα Ιατρίδου.
Τα μέλη του ΚΑΠΗ πρόσφεραν μία ανθοδέσμη στην κ. Κατσάρα τιμώντας την για την πολύχρονη παρουσία της στη Διοίκηση του ΚΑΠΗ και καλωσόρισαν το νέο Πρόεδρο.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, αναφερόμενος στην Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας τόνισε «Θέλω να στείλω τις καλύτερες ευχές μου σε όλες και σε όλους για υγεία και ποιοτικά γηρατειά. Η συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ Έδεσσας δίνουν σε όλους μας μεγάλη ικανοποίηση, διότι νοιώθουμε ότι με τις δράσεις του ΚΑΠΗ συμβάλουμε στην καλυτέρευση της ζωής σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)