Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πρώτος Νυχτερινός Αγώνας Νερού στην Έδεσσα







Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Νερού, μία αθλητική εκδήλωση με πολλαπλά μηνύματα, καθώς ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 18ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ιστορίας του Ευρωπαϊκού Αθλητισμού, με τίτλο «Τα Σπορ στην Εκπαίδευση από την Αρχαιότητα έως Σήμερα».

Ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Νερού πραγματοποιήθηκε στο πνεύμα του σλόγκαν του Συνεδρίου «Περπατάμε ελεύθερα, τρέχουμε ελεύθερα, σκεφτόμαστε ελεύθερα» και οργανώθηκε την ημέρα της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης. Με την έννοια αυτή και με βάση τη βούληση για θεσμοθέτηση του Αγώνα, που θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο την ημέρα της απελευθέρωσης της πόλης, η διοργάνωση είναι μία παρακαταθήκη που αφήνει το Συνέδριο στην πόλη!
Ο Αγώνας ξεκίνησε από τα Μικρά Καταρρακτάκια, ακολούθησε τη διαδρομή του νερού σε πολύ χαρακτηριστικά σημεία της πόλης, αναδεικνύοντας το βασικό χαρακτηριστικό της Έδεσσας και κατέληξε στο ίδιο σημείο για να γίνει η βράβευση των νικητών.
Το σημαντικότερο στοιχείο του Αγώνα ήταν ότι οι πολίτες τον αγκάλιασαν από την πρώτη κιόλας διοργάνωση και συμμετείχαν ενεργά, δίνοντας το σύνθημα: «Περπατάμε ελεύθερα, τρέχουμε ελεύθερα, σκεφτόμαστε ελεύθερα».

1 σχόλιο:

  1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΕΤΡΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ(20-1-2-14) ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΕΛ.ΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)