Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στην Αριδαία





ΑΛΜΩΠΟΣ –ΑΣΠΡΟ 4-1



Σαφώς καλύτερος ο Αλμωπός μετέτρεψε σε περίπατο το πρόωρο ντέρμπι κερδίζοντας με 4-1 την πολυδιαφημισμένη φέτος ομάδα του Ηρακλή Άσπρου. Έγινε ένα καλό παιχνίδι με τους 1.200 περίπου θεατές να το απολαμβάνουν.
Η νίκη του Αλμωπού ήταν δίκαιη. Οι φιλοξενούμενοι ,μόνο σε κάποια διαστήματα του β΄ημιχρόνου προσπάθησαν να φτάσουν στην εστία του Αλμωπού. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τη πρώτη καλή ευκαιρία στο7΄. Μετά από ωραία σέντρα σηκώθηκε ο Τσιτλακίδης, αλλά δεν έκανεόπως ήθελε την κεφαλιά και η  μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 9΄συρτή σέντρα του Ρέης από δεξιά , διώχνει σε κόρνερ ο Μπογδάνης με προβολή.
Στο 15΄ο Αποστόλου δοκιμάζει ένα μακρινό σουτ, που εξουδετερώνει πολύ εύκολα ο Καραγιαννίδης.
Στο 25΄λάθος της άμυνας του Άσπρου και με γυριστό σουτ ο Παντελίδης κάνει το1-0.
Στο 27΄δυνατό παράλληλο σουτ από λίγο πλάγια του Τσακαλίδη φεύγει μακρυά από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας
Στο 29΄ο Χρήστος Ελευθεριάδης στοπάρει ωραία την μπαλιά- τρύπα και με δυνατό σουτ κάνει το 2-0.
Στο 33΄ ο Χρ. Ελευθεριάδης φεύγει πολύ γρήγορα , αλλά λίγο έξω από την περιοχή δέχεται επαγγελματικό φάουλ και ανακόπτεται. Στο 35΄ο διαιτητής χαρίζεται στον Τσόπτση και δεν του δείχνει την κίτρινη κάρτα σε πολύ επικίνδυνο φάουλ από πίσω.
Στο 40΄το Άσπρο χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Με κεφαλιά ο Ορφανίδης  από κοντά και με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα , στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο β΄ ημίχρονο το Άσπρο ξεκινά δυνατά και στο 47΄ο Πλατάκης από καλή θέση πιάνει αδύναμο σουτ που καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Αλμωπού.
Στο 55΄μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γ. Ελευθεριάδης με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 3-0. Στη συνέχεια πέφτει κάπως ο ρυθμός  από τον Αλμωπό και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να πετύχουν κάποιο γκολ. Πράγματι στο 75΄ο Πλατάκης κάνει το 3-1
Στο 89΄ο Λάζαρος Ελευθεριάδης από θέση τετ-α-τετ πλασσάρει τον Παπαδόπουλο που αποκρούει ενστικτωδώς με τα πόδια. Στο 2΄των καθυστερήσεων μετά από επιμονή της επιθεσης του Αλμωπού , η μπάλα πηγαίνει στον Λάζαρο Ελευθεριάδη που κάνει το τελικό 4-1.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Καρυπίδης (Συρώκας, Δέλλιος)
ΑΛΜΩΠΟΣ: Καραγιαννίδης Παπαγεωργίου, Μιχαηλίδης, Αθανασιάδης ( 60΄Δέλλιος),Μπογδάνης,Γ.Ελευθεριάδης,Τσιτλακίδης (46΄Λαζ. Ελευθεριάδης)Θ.Ελευθεριάδης,Παντελίδης(65΄Μυτιτενίδης),Τσακαλίδης,Χρ. Ελευθεριάδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ:Παπαδόπουλος,Ρέης,Πληκαδίτης (73΄Τόπκας),Τσελεπής,
Ορφανίδης,Ρύσσος,Τσόπτσης,Πλατάκης,Μπουρνάζης (52΄Χατζηπέτρου),Δημητριάδης, Αποστόλου (67΄Ουρούτσι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)