Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πετσόκοψαν τον Εθνικό Γιαννιτσών




 ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 2-3 ΤΟ ΑΣΠΡΟ


Μια φάση ήταν αρκετή να κρίνει την αναμέτρηση του Εθνικού Γιαννιτσών με το Άσπρο.
Ο Μάνθος Πλατάκης από θέση οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε από τον επόπτη βγήκε τετ α τετ και αφού πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κοσμά  Δουλκερίδη . Ακολούθησε ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις διαιτητή και επόπτη, με αποτέλεσμα τη δεκάλεπτη καθυστέρηση.
.Αφού αποκαταστάθηκε η…τάξη ο Πλατάκης εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 1-2. και λίγο μετά σκόραρε και πάλι κάνοντας  το 1-3.
Κατά τα άλλα το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.
Οι φιλοξενούμενοι με τον Δημήτρη Τομπάζη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ με τον Ορφανίδη στο 5΄, για να ισοφαρίσει  στο 15΄ ο Φλαρούντζος σε 1-1.
Η μπάλα πήγαινε συνεχώς πάνω-κάτω με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση και θέληση για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά με τη συμπλήρωση του μισάωρου έγινε η φάση που χάλασε όλο το παιχνίδι.
 Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε κανονικά και ο Εθνικός με αριθμητικό μειονέκτημα προσπάθησε να μπει και πάλι στο παιχνίδι με γκολ του Φλαρούντζου που μείωσε σε 2-3. Όμως στο τελευταίο 20λεπτο δε μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, καθώς ξέμεινε από δυνάμεις αγωνιζόμενος με 10 παίκτες για μία ώρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την ένταση που υπήρξε μετά την επίμαχη φάση, η συμπεριφορά μεταξύ των παικτών και του πάγκου των δύο ομάδων ήταν άψογη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)