Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ορατός ο κίνδυνος παραγραφής κακουργηματικών πράξεων στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου






Πολύ ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να παραγραφούν αδικήματα που τελέστηκαν στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου,   για τα οποία μάλιστα προβλέπεται δίωξη  σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους όλα είναι  κυριολεκτικά στα όρια της παραγραφής και σύμφωνα με τον νόμο δεν πρόκειται να ασκηθούν ποινικές διώξεις.
Στο μεταξύ η κοινή γνώμη της Αλμωπίας  παρακολουθεί μάλλον με μεγάλη απορία την ευκολία με την οποία αθωώνονται σε δεύτερο βαθμό διάφορα πρόσωπα  τα οποία εμπλέκονταν σε διάφορες μη νόμιμες πράξεις, με αποτέλεσμα να εκφράζουν αμφιβολίες κατά πόσο αποδίδεται δικαιοσύνη στη πράξη..
Για όσους παρακολουθούν τις υποθέσεις από κοντά όμως τις υποθέσεις , διαπιστώνουν , ότι υπάρχουν πολλά νομικά κενά  χάρις στ οποία  υπάρχουν αποφάσεις διαφορετικές από αυτές που περιμένει ο μέσος πολίτης. Φυσικά μετά από τέτοιες εξελίξεις κανείς πλέον δεν τολμά να κάνει λόγο  για κακώς κείμενα στη περιοχή.



7 σχόλια:

  1. Να πατε να τα πειτε σε ολους τους αιρετους και μη του μετα εποχη κλεφτων του δημου Εξαπλατανου........ Κοπροσκυλα του κερατα που μας ηπιαν το αιμα ..... Και εμις πληρωνουμε τωρα.... Ας ξυπνησουμε και ας τους λιθοβολισουμε επιτελους.... Πολυ καθισαμε στο καναπε μας........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτανει πια η κοροιδια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ.Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΒΙΔΑ,ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ.ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ...ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως γίνεται όλοι να αθωώνονται στο Εφετείο? άντε να μειωθεί η ποινή στο μισό...λέω τώρα εγώ... τώρα προσανατολίζονται στην παραγραφή!! Είναι πολλά τα λεφτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SAMANDH ΠΑΛΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΑΠΙΑ ΣΕ ΕΡΙΞΕ............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΡΙΑ Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)