Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Με την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία ολοκληρώθηκε η κυριακάτικη (23/11/2014) ποδηλατάδα του ΠΕΖΗ.ΛΑΤΟΥ Σκύδρας.



Hποδηλατοπομπή ξεκίνησε από το Δημαρχείο στις 11:00.

Με κανονικό ρυθμό, τηρώντας τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, κινήθηκε σε δρόμους περιμετρικά της πόλης της Σκύδρας και στη συνέχεια κατευθύνθηκε και επέστρεψε από το Μαυροβούνι.
Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή γονιών με τα παιδιά τους.
Ευχαριστούμε: τη Θωμαή Σιδηροπούλου, τον Αλέξανδρο Συκοβάρα, τον Ευγένιο Καραζέβα που επωμίστηκαν τη φροντίδα της ασφάλειας των ποδηλατών και τον βετεράνο αθλητή ποδηλασίας Αλέξανδρο Βασιλείου για τις οδηγίες και τις συμβουλές του.
Νέα ποδηλατάδα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 30/11/2014, ώρα 11:00, με πιθανή διαδρομή: Δημαρχείο – Αγία Παρασκευή Πετριάς – Δημαρχείο.
Η συμμετοχή, όπως κάθε φορά, είναι ελεύθερη. Επισημαίνεται για πολλοστή φορά ότι όσοι λαμβάνουν μέρος  έχουν την προσωπική ευθύνη της ασφάλειας και της προστασίας τους.
Κάνουμε το κέφι μας, κάνουμε τη γυμναστική μας, όμως, πρέπει σε κάθε περίπτωση να προσέχουμε και μη θέτουμε σε κίνδυνο τη σωματική μας ακεραιότητα και τη ζωή τη δική μας ή των συμπολιτών μας.
Υπενθύμιση: το προσεχές διάστημα θα υπάρξει ανακοίνωση για την πραγματοποίηση της βραδι-                                       νής, γιορτινής ποδηλατάδας του Δεκέμβρη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)