Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Οι ενημερωμένοι πολίτες και ο ανημέρωτος …δημοτικός σύμβουλος



 Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο Χ. ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Την …ενημέρωση των πολιτών επικαλέστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστου Χουρσόγλου,της παράταξης του Δημάρχου Αλμωπίας. Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , είχε προτρέψει τον Γιάννη Σηφάκη  να καθήσει κοντά στον Δημήτρη Πασόη , επειδή είχε ταυτιστεί με κάποιες απόψεις του . Μάλλον όμως τον πρόλαβε ο ίδιος και κάθισε πιο γρήγορα κοντά στον πρώην Δήμαρχο. Μάλιστα ο πρώην Δήμαρχος αναγνώρισε την προσπάθειά του λέγοντας ότι δεν χρειάζεται να ερωτά ο ίδιος για την καθημερινότητα και άλλα προβλήματα , αφού τον κάλυψε απόλυτα ο Χ. Χουρσόγλου.
Στο αντιπολιτευτικό του διάθεση  και στην βιασύνη του όμως , ο Χ. Χουρσόγλου λησμόνησε κάποια απλά πράγματα τα οποία δυστυχώς για αυτό τα θυμάται ο μέσος και απλός καλοπροαίρετος πολίτης. Δηλαδη :

ΣΠΙΤΙ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΛΟΥΝΤΕΜΗ

Σχετικά με το σπίτι του Μενέλαου Λουντέμη, τόνισε ότι ελλοχεύει καθημερινά κίνδυνος, καθώς από το συγκεκριμένο δρόμο περνά καθημερινά πολύς κόσμος. Όπως είπε, θα πρέπει άμεσα να παρθούν από τη Διοίκηση του Δήμου όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα διασφαλίσουν την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών.
Ο Χ. Χουρσόγλου  είναι από τον Εξαπλάτανο. Επί σειρά ετών   χρημάτισε Αντιδήμαρχος και γνωρίζει από όλους καλύτερα το θέμα. Όσο για τα μέτρα προστασίας των διερχόμενων , όφειλαν να το είχαν πάρε από τότε.
Σιγά όμως που τους ένοιαζε…


ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργούν τα αδέσποτα ζώα, αναφέροντας μάλιστα ως παράδειγμα την περιοχή των ΚΤΕΛ. Ο κ. Χουρσόγλου ζήτησε να μάθει αν υπάρχει προγραμματισμός για δημιουργία κυνοκομείου και τόνισε πως πρέπει να βρεθεί οριστική λύση για το συγκεκριμένο θέμα.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ,Αντιδήμαρχος του Συνδυασμού του (Γ. Τσιμτσιρίδης)συνδιοργάνωσε συνέντευξη τύπου  μαζί με τον Σύλλογο Φίλων Ζώων  και αναφέρθηκε σε πολλά και συγκεκριμένα μέτρα , τα οποία φυσικά δεν μπορούν να εφαρμοστούν από την μια στιγμή στην άλλη
Συμμετείχε και διαδημοτική σύσκεψη για τα αδέσποτα στη Σκύδρα.  . Προφανώς ο κύριος. Χουρσόγλου  δεν έχει καμιά επικοινωνία με τους Αντιδημάρχους και τον συνδυασμό του. . Ούτε και διαβάζει τον τοπικό Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, που παρουσίασε εκτενώς τα θέματα.

ΔΡΟΜΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Πολλές αιχμές άφησε και για το θέμα του δρόμου Αριδαίας – Εξαπλατάνου, η επισκευή του οποίου έχει μείνει στη μέση, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση για το τι συμβαίνει.
Προεκλογικά δεν έκανε κουβέντα , καθώς η Περιφερειακή Ενότητα έκανε μάλλον του κεφαλιού της . Τότε μάλλον προείχαν άλλα πράγματα. Ούτε όμως και επί θητείας Δ. Πασόη , μετά τις εκλογές δεν έκανε κουβέντα. Πάντως έχει απόλυτο δίκιο  για τον δρόμο. Το δούλεμα (αν είναι μόνο αυτό) από την Περιφερειακή ενότητα Πέλλας πάει σύννεφο

ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ
Δίκιο έχει και για τις λακκούβες και τα αντιπλημμυρικά.
«Έντονα και δικαιολογημένα» χαρακτήρισε τα παράπονα των πολιτών για τις λακκούβες στους δρόμους, ενώ όσον αφορά στην αντιπλημμυρική θωράκιση της Αλμωπίας, ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει και καθυστερούν τα έργα.
Πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Δ. Μπίνος, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ  για το θέμα της αντιπλημμυρικής θωράκισης  της Αλμωπίας , έκανε γνωστό ότι ο Αντιπεριφρειάρχης τον διαβεβαίωσε ότι τα έργα θα αρχίσουν σύντομα.
Για όλα αυτά αποκλείεται να μην είχε ενημέρωση. Εκτός και αν τελικά είναι ανημέρωτος και μαζί με τους πολίτες έχει ανάγκη και ο ίδιος για ενημέρωση.

8 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΗΡ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΔΕΙΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΟΣ

      Διαγραφή
  3. συσωμο το δημοτικό συμβούλιο να θέσει τον αντιπεριφερειάρχη απέναντι στις ευθύνες του.Ο δρόμος Αριδαιας Εξαπλατανου είναι συμβολο της ενωμένης αλμωπίας και έργο που υποσχέθηκε προσωπικά ο κ Θεοδωρίδης.Ας φωτογραφηθει ως κύριος υπευθυνος για να αναλάβει προσωπικα και το πολιτικό κοστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ Ο ΣΑΜΑΝΔΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος ειναι αυτος ο χατζη κατι? αυτος που τρεχει πισω από τον ελαχιστο δημητρακη σαν βασταζος?

      Διαγραφή
    2. Ελαχιστος ο κ. Δήμαρχος??? Τσ...τσ...τσ... πιπέρι.

      Διαγραφή

(3)