Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Γιατί φοβούνται την αξιολόγηση οι υπάλληλοι;



Γράφει ο Α.Α.Π. 



Στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας επανήλθε το θέμα της αξιολόγησης των υπαλλήλων. Πολλοί διαφωνούν επειδή υποχρεωτικά περιλαμβάνει ένα ποσοστό που υποχρεωτικά θα πάρει …απολυτήριο.
Μάλλον πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που είναι μόνο τόσο λίγο. Αν γίνει πραγματική αξιολόγηση, δεν θ μείνει ούτε το 15%.
Καλή η πολιτική που επιχειρούν πολλοί, όμως πρέπει κάποια στιγμή , να μην καλύπτονται οι τεμπέληδες  πίσω από την μονιμότητα. Ούτε να κλαψουρίζουν κάθε φορά που κινδυνεύουν να χάσουν το βασίλειο της λούφας τους και της ανεπάρκειας τους.
Είπαμε , ότι χρειάζεται ανοχή, πρέπει να υπάρχει κατανόηση κλπ. Όχι όμως συνέχεια προς όφελος των τεμπέληδων και ανεπαρκών. Στο κάτω –κάτω δεν φταίει σε τίποτα ο πολίτης να πληρώνει τα τερτίπια τους .Όσοι θεωρούν ότι ο Δήμος και το δημόσιο είναι φέουδό τους ή κατφύγιο να αλλάξουν απόψεις και να αρχίσουν να κάνουν και κανά δράμι δουλειά....

                                                           Α.Α..Π.


6 σχόλια:

  1. Α.Α.Π. ---> Άλλες Αρλουμπες Πες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Α.Α.Π. γνωρίζεις τι θα πει αντικειμενικότητα; Μάλλον όχι! Προφανώς γνωρίζεις τι θα πει μόνον υποκειμενικότητα. Ξέρεις ποιοι θα αξιολογήσουν και με ποια κριτήρια; Μάλλον όχι! Γι' αυτό πέταξες εδώ μια εξυπνάδα και το παίζεις κάποιος. Αν ήσουν σωστός θα έγραφες όχι μόνον τις εξυπνάδες σου αλλά θα ανέλυες ακριβώς το σύστημα αξιολόγησης και θα έβλεπες την αλήθεια. Μήπως το υπάρχον σύστημα αξιολόγησης λοιπόν είναι διάτρητο και τελικά θα βολευτούν οι ημέτεροι; Για σκέψου και λίγο πριν μιλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο οσοι δουλευουν....Να μεινουν.....Οι αλλοι που μας δουλευουν να πανε σπιτια τους........Γιατι ειναι πολιτικοι παραθυρακιδες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ?
    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Δ/ΝΤΩΝ? ΜΗΠΩΣ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ? Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ? ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ?
    ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ (ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΡΙΣΕΩΝ Ή ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σύστημα είναι η ταφόπλακα της Δημοκρατίας. Δεν υπαρχει περίπτωση υπάληλος να μπορέσει ξανά να πει την γνώμη του ,θα κριθεί αντιρρησίας. Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν αυτούς που δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους. Δεν ειναι θεμα δουλειας και τεμπελιας.
    Περαστικά! Και στα δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΔΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)