Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος






Γλυκόπικρη γεύση άφησε στους νέους του Αλμωπού η ήττα με 2-1 από τους πρωτοπόρους του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Ειδικής Βαθμολογίας Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας, την ομάδα Κ17 του Παύλου Μελά Σταυρούπολης Θεσ/νίκης, καθώς εισέπραξαν την αναγνώριση των αντιπάλων, ότι ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισαν σε όλο τον πρώτο γύρο του ομίλου.

Πράγματι, οι νέοι του Αλμωπού κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας τις ευκαιρίες να προηγηθούν, το σφύριγμα όμως του διαιτητή στην ανάπαυλα, βρήκε τις ομάδες χωρίς τέρματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μελά, μετά το πρώτο σοκ, ισορρόπησαν το παιχνίδι, δημιουργώντας κι αυτοί κάποιες ευκαιρίες, σε μια από τις οποίες μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν. Η απάντηση του Αλμωπού ήταν άμεση ισοφαρίζοντας γρήγορα με γκολ του Μήντση. Κι ενώ έδειχνε ο Αλμωπός να παίρνει τα ηνία του αγώνα, δέχθηκε ακόμη ένα γκολ από κόρνερ και μη υπόδειξη φάουλ στον παίκτη του Μελά, ο οποίος ακολούθως πέτυχε το τέρμα.
Στα υπόλοιπα λεπτά και μέχρι τη λήξη του αγώνα οι νέοι του Αλμωπού αύξησαν τις προσπάθειές τους κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο, είχαν δοκάρι και ευκαιρίες να αλλάξουν το σκορ, όμως το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο.
 
  Με τους νέους του Αλμωπού αγωνίστηκαν: Παρούτογλου, Κιουλτζόπουλος, Φαφούτης, Λαμπρίδης, Σαπουντζής, Δεμίρης, Φανιάδης, Μήντσης, Κασσάς, Χρυσίδης(Ταραλίδης), Πασσαλίδης(Μένκσι).

1 σχόλιο:

  1. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα αυτα τα νεα παιδιά του ποδοσφαίρου, στους γονείς τους, στον Αλμωπό και στον κόσμο που στηρίζει αυτήν την πραγματική υπέροχη προσπάθεια που συνεχίζει ο Αλμωπός με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.Σε μια εποχή που όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μοιάζουν δύσκολα, εδώ έχουμε μια όαση.Συνεχίστε όλοι αυτη την όμορφη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)