Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Δήμαρχε κ.Μπίνο μάζεψέ τους πριν να είναι αργά



Το σχολείο δεν απέχει ούτε 2 μέτρα από την περίφραξη. Ωραία αυλή!


Από γκάφα σε γκάφα ο Αντιδήμαρχος κ. Κετικίδης
Ακόμα επιμένει ότι έχει αυλή το  νεόκτιστο 2ο Δημοτικό σχολείο Αριδαίας

ΤΕΛΕΙΩΜΟ δεν έχουν οι επιπόλαιες απόψεις και θέσεις ορισμένων Αντιδημάρχων του Δήμου Αλμωπίας. Τη Δευτέρα , επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου , που μεταξύ των αιτημάτων είχε και την καλύτερη παιδεία, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων του Δήμου κ. Ιωάννης Κετικίδης εξόργισε τους πάντες και εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Δημοτική Αρχή. Υποστήριξε ότι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας που κατασκευάστηκε πρόσφατα έχει…αυλή. Την στιγμή που ο ίδιος ο Δημαρχος σε συνεντεύξεις του εμφανιζόταν προβληματισμένος με την έλλειψη αυλής και αναζητούσε λύσεις.
Σαν να μην έφτανε όμως η επαναλαμβανόμενη πατάτα που έκανε στην γενική συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, προσπαθεί να την διορθώσει με νέα πατάτα. Αν όντως είναι δική του η διευκρίνηση που δημοσιεύτηκε σε συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μέσο (και λέμε αν είναι δική του γιατί δεν υπάρχει σε κανένα άλλο μέσο της περιοχής), τότε μάλλον ο Δήμαρχος κ. Δ. Μπίνος πρέπει να αρχίσει να χρησιμοποιεί  και λίγο μαστίγιο. Με τέτοιες αντιλήψεις και νοοτροπίες ,σύντομα θα βρεθεί σε αδιέξοδα. Και φυσικά κάτι τέτοιο δεν το αξίζει ο ίδιος ,αλλά πολύ περισσότερο η περιοχή. 

Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
( οι  υπογραμμίσεις  και οι απλές σημειώσεις δικές μαςδικές μας)



Διευκρινήσεις του Γιάννη Κετικίδη για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας

"Είμαστε διατεθειμένοι να αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα"




Με αφορμή το δημοσίευμα….. σχετικά με τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας στην οποία συμμετείχα, έχω να δηλώσω τα εξής:

Τόνισα πολλές φορές ότι όλοι μας θα θέλαμε η αυλή του νέου σχολείου να καταλαμβάνει πολύ μεγαλύτερη έκταση. Ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό και αυτός είναι ο λόγος που δήλωσα ότι το σχολείο έχει αυλή. (σ.σ. τι παγκόσμια πρωτοτυπία. Δεν διευκρινίζει τουλάχιστον έστω και τώρα. Έχει ή δεν έχει αυλή;)
Επιπλέον, ανέφερα πως θα προχωρήσουμε εν ευθέτω χρόνο σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με στόχο να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερο αύλειο χώρο για τα παιδιά μας.( σ.σ.πόσο διαρκεί αυτός ο εύθετος χρόνος και ποιες είναι οι απαραίτητες ενέργειες;)
Τέλος, δεσμευτήκαμε μαζί με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου ότι μόλις ο Δήμος παραλάβει το σχολείο, θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια μαθητών και δασκάλων, όπως για παράδειγμα τα κάγκελα τα οποία πρέπει να τοποθετηθούν στα παράθυρα, ενώ θα καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής κοινότητας. (σ.σ. αυτά δεν ήταν στην υποχρέωση του εργολάβου; Όσο για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του σχολείου , είναι αυτονόητη υποχρέωση του Δήμου. Μήπως πρέπει να σας ευχαριστούν κιόλας για αυτό;)
Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι το σχολείο πρέπει να παραληφθεί άμεσα, ώστε να ανήκει και επίσημα στο Δήμο και στη συνέχεια οι μαθητές και δάσκαλοι να μπούνε στις τάξεις. Από εκεί και πέρα, είμαστε διατεθειμένοι να αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Γιάννης Κετικίδης
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Δήμαρχε , αν είσαι περήφανος με κάτι τέτοια , τότε εμείς είμαστε διπλά.


2 σχόλια:

  1. Δήμαρχε γιά το καλό όλων "στείλτον".Επειδή είναι δική σου επιλογή αν δεν δράσεις θα πληρώσεις εσύ τη ¨"νύφη¨ για δικά του λάθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα φέρουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ή θα περιμένουν την ημέρα που θα λείπει ο δήμαρχος; Μπινο πάρε θέση. Δεν έχει δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα. Ξέρεις! Μπορεί να μην ήθελες να δεις αλλά σίγουρα κάτι πήρε το αυτί σου. Σωτηριάδη εσύ τι λες; Έχει το σχολείο αυλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)