Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Πέθανε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Γιαννιτσών Γιώργος Τσιμπίνης



  ΗΤΑΝ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ

Από ανακοπή καρδιάς πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Γιώργος Τσιμπίνης που είχε αγωνιστεί στην Αναγέννηση Γιαννιτσών .
Πέρυσι , αλλά και φέτος για ένα διάστημα ήταν προπονητής στην Πέλλα. Ήταν παντρεμένος με την Δώρα Συλλέκτη από τους Σαρακηνούς και έμεναν στα Γιαννιτσά . Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές  επέστρεψαν στο σπίτι μετά από οικογενειακή έξοδο. Μισή ώρα αργότερα ο Γιώργος άφησε την τελευταία του πνοή.
Η  ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
ο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Πέλλας, στο άκουσμα του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή Τσιμπίνη Γεώργιου, αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας στις 14-12-2014 .Επίσης αποφασίσθηκε να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας στην κηδεία και να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας του για τον άδικο χαμό του εκλιπόντος .



ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ
       Με το άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του Γιώργου Τσιμπίνη, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και εν ενεργεία προπονητή, το Δ.Σ., οι Ποδοσφαιριστές και το Τεχνικό Επιτελείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια, στη σύζυγο του και συνεργάτιδα μας σε θέματα αθλητισμού κ. Συλλέκτη Δώρα, στα παιδιά και τους οικείους του.
        Έφυγε από κοντά μας ένας δικός μας άνθρωπος του ποδοσφαίρου.  Η μνήμη του θα μας συνοδεύει για πάντα.  Κουράγιο και δύναμη, οι μοναδικές λέξεις που μπορούν να ειπωθούν τις δύσκολες αυτές ώρες , για τους οικείους του.
    Το Δ.Σ. του συλλόγου μας θ΄ αποστείλει έγγραφο προς την Ε.Π.Σ. Πέλλας για να τηρηθεί 1ος ΛΕΠΤΟΥ σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας την ερχόμενη Κυριακή,  με αντίπαλο τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ως ελάχιστο φόρο τιμής .
Καλό παράδεισο φίλε ΓΙΩΡΓΟ ! 
Με εκτίμηση το Δ.Σ. του
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)