Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ζητά από την DIGEA o Δήμος Αλμωπίας να καλυφθεί η Αλμωπία με τηλεοπτικό σήμα



 

Με επείγουσα επιστολή του Ο Δήμος Αλμωπίας , ζητά την κάλυψη όλων των περιοχών με τηλεοπτικό σήμα και παράλληλα την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων . Η επιστολή έχει ως εξής:


Σε συνέχεια των επαφών του Δήμου μας με την εταιρία σας, και αφού σας έχουμε αναφέρει επανειλημμένα το πλήθος των προβλημάτων σε ότι αφορά στη λήψη του ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος σε περιοχές του Δήμου μας, σας παρακαλούμε όπως μας αναφέρετε τα κάτωθι:
1)      Με ποια διαδικασία θα καλυφθούν οι «Λευκές Περιοχές» και πότε;
2)      Γιατί κάποιες περιοχές λαμβάνουν σήμα ανά περιόδους;
3)      Όπως μας γνωστοποιήσετε άμεσα τη σύμβαση που έχετε υπογράψει με το Ελληνικό Δημόσιο.
Δεδομένης της ευαισθησίας της περιοχής, μιας και πρόκειται για ακριτικό Δήμο, σας παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε άμεσα για την αποκατάσταση του οποιασδήποτε αστοχίας, των τεχνικών μετάδοσης του ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος στο Δήμο μας.
Αναμένουμε άμεσα γραπτή απάντηση στα προαναφερόμενα και επιφυλασσόμαστε για κάθε έννομο συμφέρον









Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΕΔ

Ο Αντιδήμαρχος

Τσιμτσιρίδης Γεώργιος

3 σχόλια:

  1. κ. Αντιδήμαρχε. Αδκα ψάχνετε στην DIGEA και θάπρεπε να το ξέρετε , ο μόνος υπεύθυνος πλέον για τις <>είναι ο Δήμος .Οσο για τις υποχρεώσεις τις DIGEA αναφέρονται ξεκάθαρα στο σχετικό ΦΕΚ που ήδη θα έπρεπε να είχε ο Δήμος στα χέρια του όταν με ομόφωνη απόφαση ( το προηγούμενο Δ.Σ ) έκανε παραχώρηση του δημοτικού οικίσκου στη digea . Οπως σάς έχω ξαναπεί κ. αντιδήμαρχε αν μπορώ να βοηθήσω θα το έκανα ευχαρίστως αλλά η μη αποδοχή της πρότασης μου είναι φυσικά δικαίωμά σας
    Πιστεύω οτι χάρη στις ενέργειές σας το πρόβλημα θα λυθεί πολύ γρήγορα γιατί πράγματι είναι σοβαρό

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δεν αναλάβει πρωτοβουλίες ο Δήμος μας δυστυχώς πολλά χωριά δεν πρόκειται να δουν τηλεόραση ποτέ..... Η Digea λειτουργεί σαν φασιστικό καθεστώς μιας και η κυβέρνηση της έδωσε αυτό το δικαίωμα χρήζοντας την τον μοναδικό ψηφιακό πάροχο και μάλιστα σχεδόν δωρεάν.... Με απλά λόγια οι τύποι πηγαίνουν σε μια περιοχή δίνουν σήμα στο μεγαλύτερο κομμάτι και για αυτούς που μένουν από έξω δεν τους καίγεται καρφί!!!! Πετάνε το μπαλάκι στον Δήμο και στους ιδιώτες (δορυφορικά, συνδρομητικά κ.τ.λ.). Οι άνθρωποι είναι απλά απίστευτοι για να μην εκφραστώ διαφορετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)