Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ποζαροκούλουμα παντός καιρού





Για μια ακόμα χρονιά τα ΠΟΖΑΡΟΚΟΥΛΟΥΜΑ στο Άνω Λουτράκι , αναδείχθηκαν κορυφαία και απέσπασαν τα περισσότερα… όσκαρ.
Όσοι αψήφησαν τον άστατο καιρό , δεν μετάνιωσαν αφού τα πάντα ήταν υπό έλεγχο. Ακόμα και για την βροχή είχε σκεπαστεί μεγάλος χώρος. Φασουλάδα, νηστίσιμα εδέσματα , τσίπουρο κρασί και ζωντανή παραδοσιακή μουσική και όχι μόνο.(ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΣΙΠΑΡΗ) Μπορεί να μην πέταξαν χαρταετό , αλλά αυτό μάλλον δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία . Κάτοικοι της περιοχής το αντικατέστησαν με κέφι και χορό.
Η ιστορία κατέγραφε τα 17α Ποζαρίτικα. Πριν 17 χρόνια, η τότε διοίκηση του Συλλόγου , τα ξεκίνησε  με σκοπό  να αναδείξει και τις προανοιξιάτικες χάρες της περιοχής. Χρόνο με τον χρόνο ριζώνουν περισσότερο και έχουν γίνει ένας καλός θεσμός , πρεσβευτής του πολιτισμού , των εθίμων και του τουρισμού .  
Παρούσα σχεδόν  όλη η τότε διοίκηση και φυσικά η σημερινή με τους εθελοντές. Παραβρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ,  Αλμωπίας Σίμος Σωτηριάδης, ο πρόεδρος της κοινότητας Λουτρακίου Γιάννης Μποτσφάρης το μέλος  Πέτρος Ούτσκας (και μέλος  του Δ.Σ. της Επιχείρησης των Λουτρών  ) Γιάννης Μπίνας μέλος του Δ. Σ.της Επιχείρησης των Λουτρών  και προκαποδιστριακός κοινοτάρχης, οι παλιοί πρόεδροι της κοινότητας Λουτρακίου Γιώργος Κώτσος και Χρήστος Δόλδης , Γιώργος Νίτσηςκαι  ο επί 13 χρόνια πρόεδρος του Π.Σ. το ΠΟΖΑΡ , Πέτρος Σαμάνδης,.
Ο σημερινός πρόεδρος του συλλόγου Γ. Μπαϊράμης ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση . Ευχαρίστησε ακόμα όλους τους εθελοντές, με επικεφαλής τον αιώνιο τελετάρχη και Γ. Γραμματέα του Συλλόγου Γιάννη Γιάγκη ,για την μεγάλη συνεισφορά τους . 
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)