Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

«Φωτογραφική» θεωρούν την δημοπράτηση του Αναψυκτηρίου των Λουτρών επαγγελματίες της Αλμωπίας



 

Ενστάσεις , προσφυγές αλλά και να ζητήσουν  την παρέμβαση του Εισαγγελέα φέρονται
διατεθειμένοι  να πραγματοποιήσουν επαγγελματίες της Αλμωπίας , αλλά και απλοί δημότες ,σε περίπτωση που η Διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ προχωρήσει στην δημοπράτηση του Αναψυκτηρίου. Αιτία ο «φωτογραφικός όρος , που, όπως υποστηρίζουν,  αποκλείει δεκάδες έντιμους και σωστούς επαγγελματίες να λάβουν μέρος σε αυτήν . Δηλαδή την προκαταβολή μισθωμάτων για δύο χρόνια. Ο όρος αυτός  κατά την άποψή τους είναι παράνομος και καταχρηστικός , αφού δεν επιτρέπει ουσιαστικά  και σε αυτούς αυτούς  να πάρουν μέρος στη Δημοπρασία.  Δίνει το δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε όσους έχουν απεριόριστα χρήματα. Παράλληλα  χάνει και η Επιχείρηση διότι , με την συμμετοχή περισσότερων ενδιαφερομένων το μίσθωμα μπορεί να ανέβει και η επιχείρηση να κερδίσει περισσότερα.
Υπήρχε η σκέψη να αποσταλεί σχετική επιστολή στον Δήμαρχο. Τελικά όμως θα περιμένουν πρώτα τις κινήσεις της διοίκησης  και στην συνέχεια να κινηθούν ανάλογα.
Να θυμίσουμε ότι ο Δήμαρχος Αλμωπίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , δήλωσε ότι η προκαταβολή  των μισθωμάτων για δύο χρόνια  γίνεται για να διασφαλίσει η επιχείρηση τα χρήματα της.
Δεν ανέφερε όμως αν κάτι τέοιο είναι νόμιμο ή όχι. Προφανώς όμως όλα αυτά εξετάστηκαν από τις νομικές υπηρεσίες του Δήμου και της Επιχείρησης.,και υπάρχουν οι ανάλογες γρπτές γνωμοδοτήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)