Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Με 95.000 ευρώ ετησίως νοικιάστηκε το Αναψυκτήριο των Λουτρών Πόζαρ



 


Τρει ενδιαφερόμενοι συμμετείχαν στην ανοικτή προφορική δημοπρασία για την ενοικίαση του Αναψυκτηρίου των Λουτρών Πόζαρ.
 Η ανοιχτή δημοπρασία έληξε με την πρόταση των 95.000 ευρώ ετησίως που κατέθεσε η κοινοπραξία των Θ.Λεπίτκα, Γ. Κώτσου και Δ.Λιούγα ,κατοίκων Λουτρακίου, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο των ξενοδοχείων και της εστίασης. Για να επικυρώσουν την ενοικίαση πρέπει να καταβάλουν 190.000 ευρώ, δηλαδή τα ενοίκια των δύο πρώτων ετών.

6 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ? ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ?ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσχος ηρθαν οι ξενοι και μας πηραν τα λουτρα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα περίμενε κανείς να μιλήσεις εστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mpino thn efages thn pistolia poy tha ta broyn ta 190 000 eyro aytoi ine gia filaki ..............alla ine filarakia soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέτρο? Κοκοκοκοκοκοκοκοκοκοοοοοοοοοοοοοο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάμε καλά... πάμε πίσω με φόρα...!
    Τώρα θα εξυγιανθεί. Οι υπάλληλοι θα είναι ευγενικοί (σαν τους νέους ιδιοκτήτες), ο καφές φτηνός, οι αισθητικές παρεμβάσεις, οι επενδύσεις που θα γίνουν, η κουλτούρα σεβασμού στο περιβάλλον θα κάνουν όλους μας να κλείσουμε τα σαγόνια μας κανένα μήνα! Η άσπρη πλαστική καρέκλα θα πάει σύννεφο και η παρακμή χαλάζι.
    Οι κλαρινογαμπροί ενοικίασαν εις τους κλαρινογαμπρούς.
    Ευτυχώς που βγήκε και Δήμαρχος και έμαθε για τα Λουτρά. Μόνο που δεν πήγε να δει κατά που πέφτουν και σε τι μοιάζουν. Ίσως έχει την εντύπωση ότι είναι πιτόγυρο με τζατζίκι! Δεν πειράζει θα θα διασκεδάσουμε πικρά και αυτή την πενταετία. Α και κάτι άλλο... αν ο δήμος πάρει αυτά τα λεφτά... να μου γράψετε ανωνύμως για να σφάξουμε στο κουρμπάνι, στο Άνω Λουτράκι και βουβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)