Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Προμήθεια φωτιστικών Σωμάτων από τον Δήμο Αλμωπίας






Ο Δήμαρχος Αλμωπίας προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης (χαμηλότερη τιμή) για την προμήθεια υλικών συντήρησης επισκευής δικτύου ηλεκτροφωτισμού (φωτ.σώματα κλπ), προϋπολογισμού 52.834,50 ευρώ (με 23% Φ.Π.Α.).




Οι φάκελοι των προσφορών μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου, που βρίσκεται στην Αριδαία στην οδό Πλατεία Αγγελή Γάτσου με αριθμό 1 και ενώπιον της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού Οι προσφορές  μπορεί  να αποστέλλονται  με οποιοδήποτε τρόπο, με  την απαραίτητη  προϋπόθεση  ότι  θα  περιέχονται  στο  δήμο  μέχρι  την  προηγούμενη  ημέρα  από  τη διενέργεια του διαγωνισμού.
την Πέμπτη 12-03-2015 και ώρα 10:00  μέχρι  10:30. 

Ο  διαγωνισμός θα  διεξαχθεί σύμφωνα με  τις  διατάξεις  του  Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.  (Υπ. Αποφ.11389/1993) και με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης ( χαμηλότερη τιμή). Οι προσφορές, επί ποινή αποκλεισμού, θα περιλαμβάνουν το σύνολο των προς προμήθεια ειδών.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος αναγνωρισμένα φυσικά και νομικά πρόσωπα που ασχολούνται με  την  εμπορία και  διάθεση υλικών  συντήρησης επισκευής δικτύου ηλεκτροφωτισμού (φωτ.σώματα κλπ).

Η προμήθεια θα κατακυρωθεί σε συμμετέχοντα, η προσφορά του οποίου κριθεί σύμφωνη με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης και προσφέρει το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης ( χαμηλότερη τιμή).

Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλ.23843 50291

& 50254 Αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Πετρούσης Ιωάννης & κ. Παπαδοπούλου Σαπφώ.

6 σχόλια:

  1. Τα χαμηλα φωτιστικα να καταργηθουν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΕΠΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ----------- ΑΙΣΧΟΣ ----- ΑΙΣΧΟΣ ----- ΑΙΣΧΟΣ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΕΠΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ----------- ΑΙΣΧΟΣ ----- ΑΙΣΧΟΣ ----- ΑΙΣΧΟΣ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι φωτιστικα βρε μπουφο. Λαμπες ειναι. Να αφήσουνε τους δρομους σκοτεινους οπως εσυ με τον πασοη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ ΜΠΟΥΦΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΣΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά τη διάβασα, όπως και την ανάλυση των ειδών (παράρτημα Α) , ΜΠΟΥΦΟ..ε ΜΠΟΥΦΟ. Ο κάθε άσχετος έμαθε να διαβάζει και είδε το φως. Διάβασες ...αλλά τι διάβασες? Είσαι κι εσύ του μεγάλου σχολείου της ζωής ε? Στο σχολείο σκράπας.

      Διαγραφή

(3)