Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Υπογράφηκε η σύμβαση για τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας





Αγνόησαν τον πρωτεργάτη της προσπάθειας Κώστα Ζαχαριάδη



Με την απουσία του πρωτεργάτη  του έργου για την επέκταση του ΧΥΤΑ Αλμωπίας Κώστα Ζαχαριάδη, υπογράφηκε η σύμβαση τη Παρασκευή 6 Μαρτίου , στο Δημαρχείο η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου. Η υπογραφή έγινε μεταξύ του  Δήμου Αλμωπίας και της αναδόχου εταιρείας,




  ''ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε'', για το έργο ''ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΥΤΑ 1ης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν,ΠΕΛΛΑΣ (Χ.Υ.Τ.Α ΑΛΜΩΠΊΑΣ) ΚΑΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ''.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο είχε ενταχθεί επί θητείας Πέτρου  Ζέρζη και η δημοπράτηση επι θητείας Δημήτρη Πασόη.
Από την πλευρά του ο Δήμος Αλμωπίας ζήτησε από την ανάδοχο εταιρεία και τον εργολάβο, να γίνουν όλα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη μελέτη.  Τονίστηκε  ότι θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι ως προς την τήρηση των όρων της σύμβασης και θα ελέγχεται συστηματικά η προοδευτικότητα του έργου. Αμέσως μετά, αναγνώσθηκαν οι όροι της σύμβασης, οι κυριότεροι εκ των οποίων είναι:
1. Το παραπάνω έργο προϋπολογισμού 3.394.691.87 ευρώ, θα πρέπει να περατωθεί σε ένα  έτος από την υπογραφή της σύμβασης, δηλαδή έως την 06/3/2016 χρονικό διάστημα.
2. Δεν δικαιολογείται παράταση της προθεσμίας, παρά μόνο σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα Νομοθεσία.

3. Τίθενται αυστηρές ποινικές ρήτρες σε περίπτωση μη παράδοσης του έργου στον προβλεπόμενο χρόνο, καθώς και σε  υπέρβασης των χρονικών ορίων, κ.ο.κ.
Την σύμβαση  ως εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, ''ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε''  υπέγραψε η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου .( ΚΆΤΩ ΦΏΤΟ), παρουσάι του εργολάβου Δ. Αρβανίτη
Η ανάδοχος εταιρεία δεσμεύτηκε να απασχολήσει προσωπικό από την περιοχή

Δ.Αρβανίτης, εργολάβος,

Η ανάδοχος εταιρεία δεσμεύτηκε να απασχολήσει προσωπικό από την περιοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)