Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Καθαρίζουν το παλιό φυλάκιο Άνω Λουτρακίου







Στον εξωραϊσμό της περιοχής στο παλιό φυλάκιο , που είχε καταντήσει ερείπιο , προχωρούν κάτοικοι του χωριού.
Ο περιβάλλον χώρος, που ήταν εστία  μόλυνσης, έχει καθαριστεί και διαμορφωθεί. Μπορεί δε να αποτελέσει ασφαλές ΄προσωρινό καταφύγιο ,για τους ορειβάτες καθώς από εκεί περνά η σεσημασμένη διαδρομή.
Ήδη υπάρχει και κιόσκι ,ενώ η θέα είναι καταπληκτική , τόσο προς τα βουνά , όσο και προς τον Κάμπο.  Την Τετάρτη εθελοντές με επικεφαλής τον πρώην κοινοτάρχη και νυν μέλος της Διοίκησης της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ Γιάννη Μπίνα, βρέθηκαν από νωρίς για να προχωρήσουν  στο έργο του γενικού συμμαζέματος. Παρών ήταν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχείρησης των Λουτρών Χρήστος Δήμτσης.
«Έχουν γίνει αρκετές παρεμβάσεις και ο χώρος έχει αλλάξει. Χρειάζεται όμως πολύ δουλειά ακόμα. Όταν όλα τελειώσουν , νομίζω ότι θα είναι ένα κόσμημα,» λέει ο Γιάννης Μπίνας. Μαζί του συμφώνησαν και οι εθελοντές













2 σχόλια:

  1. και για να μην αδικησω κανενα τόσα χρόνια οι εθελοντες κάνουν δουλειά πάνω στο Ανω Λουτράκι και δεν χρειάζονται κανέναν επικεφαλή , αρα δεν χρειάζεται να ανακατευουμε τον εθελοντισμό με πολιτικούςαντίθετα επρεπε να προβάλλετε μονο τον εθελοντισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ανω λουτράκι ειναι η καρδιά των απανταχου Λουρακιωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)