Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Επιθέσεις Αρτέμη Σώρρα







ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ  ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ εξαπέλυσε από την Αριδαία την Κυριακή 17 Μαϊου ο Αρτέμης Σώρρας μιλώντας στη κεντρική πλατεία σε κατοίκους της πόλης , αλλά και οπαδούς του από διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Κατηγόρησε όλες τις κυβερνήσεις ότι δεν υπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας και κανένας από αυτούς δεν είναι φιλέλληνας.
Αρχικά συνεργάτες του αναφέρθηκαν στην Τράπεζα της Ανατολής ,η οποία ακόμα και σήμερα έχει τα γραφεία της στην Εθνική Τράπεζα. Ανέπτυξαν και εξήγησαν το ιστορικό της όλης υπόθεσης, την αθώωση του Σώρρα από την Ελληνική δικαιοσύνη σε μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του ο Άδωνις Γεωργιάδης για μετάδοση ψευδών ειδήσεων  κατάλυση του πολιτεύματος κλπ αδικήματα. Χαρακτήρισαν ύποπτη και προμελετημένη  την απαξίωση του Κράτους να απαντήσει στα ερωτήματα και εξώδικα και γενικά το αρνητικό κλίμα που επικρατεί τόσο από την πολιτεία, τα κόμματα, τους Δήμους, αλλά και από το Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην πρότασή του αυτή.
Κατηγόρησαν την Γερμανία ότι δεν είναι κράτος, αλλά μια απλή ιδιωτική εταιρία  και ότι ο Σόϊμπλε δεν έχει το δικαίωμα να κουνά το δάχτυλο στους Έλληνες
Ο Αρτέμης Σώρρας δήλωσε ότι νοιώθει  μεγάλη τιμή που μιλάει στην Αριδαία. Υπενθύμισε ότι  χρηματοδοτεί την Ελληνική Δημοκρατία με (ομόλογο ) ποσό των 600 δις δολαρίων και με 50 δις την Δημοκρατία της Κύπρου, με χρήματα τα οποία του οφείλει το Αμερικάνικο Δημόσιο και ειδικότερα το Τμήμα Μεταφορών για μεγάλα κρατικά έργα σε εταιρεία, η οποία (εταιρεία) μετέφερε το δικαίωμα διαχείρισης, χρήσης και κατοχής προς τον  Αρτέμη Σώρρα Αρτέμη. Τόνισε ότι τα χρήματα αυτά δεν είναι πλέον δικά του , αλλά όλων των Ελλήνων. Το κράτος αρνείται να τα χρησιμοποιήσει και να ξεχρεώσει τους δανειστές. Μεταξύ άλλων προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να εγγραφούν στα Ε.ΣΥ (Ελλήνων Συνελεύσεις) και στα γραφεία που θα ανοίξουν σε όλη τη χώρα, αναλάβουν τους θεσμούς για να ανατρέψουν την σημερινή κατάσταση και να απελευθερώσουν την Ελλάδα .Υποστήριξε ότι η Ελλάδα διαθέτει τεράστιο πλούτο, χρήματα  και ενέργεια. Διατράνωσε ότι κανείς δεν μπορεί να «πτωχεύσει» την Ελλάδα επειδή υπάρχει το ομόλογό του που έχει καταθέσει και είναι του Αμερικανικού Δημοσίου.
Τέλος, πραγματοποιήθηκε η εγγραφή και η δημόσια ορκωμοσία (όρκος τιμής για την απελευθέρωση του κράτους) των νέων μελών στην κίνηση .

2 σχόλια:

  1. ακομη ενα πρακτωρακι στην πιατσα, ο μιστερ σωρρας ή σορρος ή σορός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία σχέση. Ο Σόρος είναι δισεκατομυριούχος. Ο Σώρας είναι απατεωνίσκος του πενηντάρικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)