Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Μουσική μετά χόρτου;



 


Μεγάλες ποσότητες «χόρτου»  εικάζεται ότι  διακινήθηκαν σε τριήμερη εκδήλωση της δυτικής Αλμωπίας.
Η Αστυνομία , σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το πρωί της Δευτέρας  συνέλαβε αρκετά άτομα , βρίσκοντας αρκετή ποσότητα χασίς. Στην συνέχεια έκανε επιτόπια έρευνα στον χώρο των εκδηλώσεων.
Επίσημα η αστυνομία δεν ανακοίνωσε τίποτα απολύτως ,ενδεχομένως για δικούς της λόγους και στα πλαίσια γενικότερων ερευνών που προφανώς  διενεργεί.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι από τους συλληφθέντες,  όλοι εκτός νομού,  που φέρονται  να είχαν  πρωταγωνιστικό  ρόλο στην διοργάνωση των εκδηλώσεων, οδηγήθηκαν για ανακρίσεις , εκτός Αριδαίας  .
Η κατάσταση με τις φετινές εκδηλώσεις , φαίνεται να  ξέφυγε αρκετά ,από τον «πολιτιστικό» προσανατολισμό που είχε , γεγονός που προβληματίζει έντονα την διοίκηση   δημοτικής επιχείρησης , που παραχώρησε τον χώρο. Μάλιστα φέρεται να μην είχε ιδέα ότι την όλη εκδήλωση ανέλαβε  ιδιωτική επιχείρηση  εκτός νομού, η οποία είχε καθαρά κερδοσκοπικό σκοπό .
Εκείνο που αφήνει ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι η αστυνομία , φέρεται να είχε πληροφορίες για την διακίνηση  εξαρτησιογόνων  ουσιών, αλλά επενέβη μάλλον αρκετά αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)