Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Μειώθηκε το κόστος συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας



Σε αλλαγή προχώρησε η ΕΠΣ Πέλλας, καθώς αποφασίστηκε η μείωση του ποσού που πρέπει να καταβάλουν οι ομάδες για να συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα.
Συγκεκριμένα στην Α1 και την Α΄ κατηγορία το κόστος συμμετοχής μειώθηκε από τα 250 ευρώ στα 150 και στην Β΄ κατηγορία από 200 ευρώ στα 100.

Χρηματικό πρόστιμο θα κληθούν να καταβάλουν τα σωματεία που είτε δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας για τη σεζόν 2015-16, είτε θα αποφασίσουν να αποχωρήσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Συγκεκριμένα οι ομάδες που θα αποσύρουν τη συμμετοχή τους μέσα στην χρονιά θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο 150 ευρώ αν είναι στην Α1, 150 ευρώ αν είναι στην Α΄ κατηγορία και 100 ευρώ αν είναι στην Β΄.
Στις ομάδες που δεν θα δηλώσουν εξ’ αρχής συμμετοχή θα καταβληθεί πρόστιμο από 0 έως 1.000 ευρώ, κάτι που θα αποφασιστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης.

Tην απόφαση να καταργήσει την υποχρεωτική συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή έως 17 ετών στην αρχική ενδεκάδα και σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης  για τη σεζόν 2015-2016 προχώρησε το συμβούλιο της ΕΠΣ Πέλλας. Έτσι οι προπονητές είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τους παίκτες που επιθυμούν σε κάθε παιχνίδι χωρίς κάποιο περιορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)