Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Πανελευσινιακός – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-0




Πολύ δυνατό φιλικό, με αρκετά συμπεράσματα για τον Απόλλων Κρύας Βρύσης στο Δημοτικό Γήπεδο Έδεσσας.

Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα, παρά το…σφίξιμο από την προετοιμασία, έδειξε πολύ καλά στοιχεία με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, που φέτος θα αγωνιστεί στη Football League. Η ομάδα του Τίμου Καβακά βρίσκεται στο Καϊμακτσαλάν αυτή την περίοδο και ήταν εμφανές πως διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ, αλλά χρειάζεται χρόνος για να «δέσουν» οι παίκτες μετά και τις πολλές προσθήκες.
Για την ομάδα από την Πέλλα, που είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Καρυπίδη στο δεύτερο μέρος, αγωνίστηκαν βασικοί οι Σκαπέρδας, Μισαηλίδης Μ., Κίτσας, Ρέις, Δανιηλίδης, Μισαηλίδης Π., Ασλανίδης, Λυσίτσας, Σιδέρης, Σιδηρόπουλος, Χατζηστεφάνου. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Βοτάρης, Τάσο (υπό δοκιμήν από τον Φίλιππο Μελίκης), Παπαδόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Γ., Μπρέγκου, Πετρίδης, Λαμπριανίδης, Νήρλας, Καρυπίδης, Ίβιτς.
Για τον Πανελευσινιακό αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμή Αρμάντο Πουλίδο (25 ετών, μεσοεπιθετικός, αδερφός του Άλαν Πουλίδο που παίζει στον Ολυμπιακό). Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 35′ ο Στεφάνοβιτς. Έπαιξαν οι Χιώτης, Λαμπάκης, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Μουμίν, Δουκάκης, Στεφάνοβιτς, Φλίγκος, Γκμπαλέ, Αρσενίεβιτς. Στο δεύτερο οι: Σταυριανός, Ρεπετσάς, Κουμπαρούλης, Κωνσταντινίδης, Μαρής, Ριζογιάννης, Νικολάου, Τοπτίδης, Κυγάης, Χαροντάκης, Νικολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)