Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Αλλαγή στο πολιτιστικό πρόγραμμα της 1ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας.



Η αυγουστιάτικη βροχή, που έπεσε, για λίγη ώρα, κατά τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων της έναρξης της 1ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας,
κι αφού είχε ολοκληρωθεί η τελετή των εγκαινίων αλλά και το πρώτο μέρος των εκδηλώσεων, δεν στάθηκε ικανή να μειώσει τη λαμπερότητα και την αθρόα συμμετοχή του κόσμου.
Οι περισσότεροι επισκέπτες βρήκαν καταφύγιο στους στεγασμένους χώρους ή ήταν προετοιμασμένοι με ομπρέλες. Όσοι έφυγαν προσωρινά, επέστρεψαν σύντομα, κι όλοι μαζί ξεχύθηκαν στα εκθεσιακά περίπτερα και στους χώρους εστίασης, αναψυχής και διασκέδασης.
Ωστόσο, την ημέρα εκείνη (Παρασκευή 21/8/15),δεν κατέστη δυνατή η υλοποίηση του δεύτερου μέρους των εκδηλώσεων, γι΄αυτό θα υπάρξει η ανάλογη προσαρμογή.
‘Ετσι, λοιπόν, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 κι ώρα 20:00΄,όλοι οι Ποντιακοί Σύλλογοι του Δήμου θα συγκεντρωθούν και θα χορέψουν με ζωντανή μουσική και τραγούδια στην πλατεία Δημοκρατίας.
Ακολούθως, θα κατευθυνθούν στον εκθεσιακό χώρο, όπου από τις 21:00΄και μετά, θα παρουσιάσουν το δικό τους φαντασμαγορικό πρόγραμμα.
Όσοι ήρθαν, ξανάρχονται. Όσοι δεν επισκεφθήκατε ακόμη την Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, μην το καθυστερείτε. Ελάτε μέχρι το βράδυ της Τρίτης 25 Αυγούστου.
Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)