Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας για συμμετοχή σε συλλαλητήριο






Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ μαζί με τα εργατικά κέντρα Βορείου Ελλάδας το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Σεπτέμβρη 2015 στις 18:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ακολουθήσει.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ακόμη ένα νέο σκληρό μνημόνιο, με επαχθείς όρους, με νόμους και μέτρα που δίνουν ουσιαστικά τη χαριστική βολή στην κοινωνία και στην οικονομία, καταργώντας κάθε παροχή εργασιακής και κοινωνικής ασφάλειας.
Όλα αυτά που ζητούνται να εφαρμόσει η χώρα μας, εκτός του ότι καταστρέφουν την πραγματική της οικονομία, η οποία με τις τράπεζες κλειστές και με τον έλεγχο των κεφαλαίων έχει ήδη πληγεί ανεπανόρθωτα, ρίχνουν στον Καιάδα τον κόσμο της μισθωτής εργασίας, που πίστεψε και απαίτησε μια διαφορετική οικονομική πολιτική.
Είναι πλέον προφανές ότι η καταστροφική πορεία της χώρας θα συνεχιστεί και το νέο μνημόνιο θα παράξει περισσότερη φτώχεια, υψηλότερη ανεργία, μεγαλύτερη μετανάστευση των νέων της πατρίδας μας.
Τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι της χώρας, έχουμε μόνο μια επιλογή. Να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δίνουμε μάχη για την ανατροπή των Μνημονίων, για την επαναφορά των δημοκρατικών εργασιακών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, που βιαίως μας αφαίρεσαν στο όνομα του δήθεν ανταγωνισμού και του φθηνού εργατικού κόστους.
Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες δίνουμε αγωνιστικό και δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)