Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Δίκαιη μοιρασιά στις Αμπελιές ΑΡΗΣ –ΠΡΟΜΑΧΟΙ 2-2





Μοιράστηκαν εντυπώσεις βαθμούς και γκολ οι δύο νεοφώτιστοι στη κατηγορία, ΑΡΗΣ Αμπελιών και Πρόμαχοι.




Οι γηπεδούχοιμπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαν μια ελαφρά υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν δυο τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν , χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, όντες πίσω στο σκορ, έδειξαν δύναμη ψυχής και έχοντας αριθμητική υπεροχή, κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Οι φιλοξενούμενοι, αφού ξεπέρασαν χωρίς απώλειες το πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και ευτύχησαν να προηγηθούν με 0-2, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το σκορ μέχρι τέλους, αφού από το 80' αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γ. Σέλκου και αργότερα με 9 παίκτες λόγω τραυματισμού και αποχώρησης από τον αγώνα, του Ιλαρίωνα Μούγιου., Άξια λόγου τα κάποια κενά που παρουσιάστηκαν στην άμυνα των Προμάχων, καθώς και το κλείσιμο στην άμυνα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Η διακύμανση του σκορ:
0-1 στο 53' από τον Γ. Σέλκο με δυνατό σουτ, η μπάλα στο δοκάρι και σκάει μέσα.
0-2 στο 59' από τον Δέλλιο με όμορφο πλασέ ύστερα από όμορφο συνδυασμό 1-2 με τον Παπαδόπουλο.
1-2 στο 82' από τον Σιδώρη ύστερα από διαγώνιο μπάσιμο και εξαιρετικό σουτ-πλασέ.
2-2 στο 86' από τον Γρηγορίου με υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η διαιτησία του κυρίου Φ. Βαμβακά   ήταν άριστη με πολύ καλούς τους δυο βοηθούς του Ι. Σίπκα και Κεσίσογλου.




Άρης Αμπελειών: Λαμπρόπουλος, Άλτης (46΄ Σαββίδης), Βουζβούρης, Γρηγορίου, Μιλέν, Τόσιος, Μεκόλι (57΄ Δούμος Θ.), Τόπκας, Μάλαμας, Σιδώρης, Αρβανιτόπουλος (64΄ Ραμπούσης)


Α.Σ. Πρόμαχοι: Ξυλουργίδης, Μούγιος Ι. (46΄ Δ.Σέλκος), Σαμσούρης, Δέλλιος (86΄ Δ.Ρατσίσκας), Νάνος Ν., Γ.Σέλκος, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Νάνος Δ., Μούγιος, Αμπάρης (68΄ Νάνος Γ.)
Πηγη: ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)