Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Κάτοικοι της Πολυκάρπης ευχαριστούν τον Δήμο Αλμωπίας





Οι κάτοικοι της Πολυκάρπης που σύμφωνα με τις γραφές του νόμου  ανήκουν  στον Δήμο Αλμωπίας , νοιώθουν την εθνική   και ανθρώπινη ανάγκη και περηφάνια  , να ευχαριστήσουν τον Δήμο Αλμωπίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμο Σωτηριάδη που δήλωσε πλήρη στήριξη και μέριμνα  προς το χωριό , διότι:

Η παρέλαση για την εθνική επέτειο του ΟΧΙ έγινε χωρίς μουσική , αφού τα μεγάφωνα είναι χαλασμένα . Έμοιαζε με  βουβή ταινία του Σαρλώ .
 Κωφεύει με ιδιαίτερο τακτ σε όλα τα ζητήματα του χωριού .
Δείχνει στην πράξη την ισονομία, ισοπολιτεία και ισόρροπη ανάπτυξη.
Το μόνο που δεν μας υπέδειξαν είναι να πλέξουμε τη φανέλα του στρατιώτη . Αυτό μας πλήγωσε αφάνταστα.

Για την μεταφορά Γ. Π.


6 σχόλια:

  1. υπαρχουν και ποιο σοβαρα ζητηματα κυριοι για να εκφρασεται την αγανακτηση σας .υπαρχουν χωρια που οι συλλογοι και αλλοι φορεις δεν περιμεναν τον δημο ,και βοηθησαν την κατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν και εθελοντές κάτοικοι που με τα ηχεία τους(Τάσος ξανθός) και με τους υπολογιστές τους(Φώντας Σάκης) σε τέτοιες εκδηλώσεις βοηθούν χωρίς να τα περιμένουν όλα απο το δήμο. Και μεις δεν έχουμε σωστή μεγαφωνικη εγκατάσταση αλλά και η παρέλαση έγινε και εμβατηρια ακούσαμε..ολόκληρη Πολυκαρπη να μην μπορείτε να βρείτε τη λύση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι παίζει βρε παιδια; Να βοηθησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ρε παιδια, στην Πολυκαρπη υπαρχουν δυο συλλογοι. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" 'που μαλλον ξεκουραζεται και ο "Συλλογος Νεων Πολυκαρπης" που κλεινει τρυπες στους δρομους του χωριου "εργολαβικα".Αυτη την "τρυπα" της ελλειψης μεγαφωνικης συσκευης δεν ...την ηξεραν τοσο καιρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κάποιοι σε αυτό το χωριό είναι άκρως επικίνδυνοι και είναι ένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)