Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Για την επέτειο της απελευθέρωσης της Έδεσσας



 
Πάνω από 100 χρόνια πια, πνέει ο άνεμος της Ελευθερίας στην Έδεσσα και την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα. Η 18η Οκτωβρίου,
η ιστορική μέρα της απελευθέρωσης της πόλης, είναι ευκαιρία να αναλογιστούμε τους ηρωικούς αγώνες των προγόνων μας και να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μνήμη όσων θυσιάστηκαν για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι.
Η μέρα αυτή, που γιορτάζουμε την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό, είναι ευκαιρία να σκεφτούμε ότι ο Ελληνισμός έχει έρθει κατά καιρούς σε πολύ δυσκολότερη θέση από τη σημερινή οικονομική κρίση και στο τέλος οι αγώνες του δικαιώνονταν πάντα. Γιατί εμείς οι έλληνες μπορούμε να κάνουμε το ακατόρθωτο.
Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα, μία μέρα γιορτινή για την Έδεσσα, στέλνω μήνυμα αισιοδοξίας, καθώς πιστεύω ότι μπορούμε μέσα από κοινή προσπάθεια να πάμε τη χώρα ένα βήμα πιο μπροστά και να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας.


Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)