Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Μύλος οι Νεοδημοκτράτες








Το πρωί Άδωνις, το μεσημέρι Απόστολος , το απόγευμα Κυριάκος και το βράδυ Βαγγέλης

Σχεδόν όλοι με όλους τους υποψήφιους είναι στη Νέα Δημοκρατία , για την εκλογή νέου Προέδρου. Εκτός από τους σκληροπυρηνικούς που στηρίζουν με πάθος τον δικό τους εκλεκτό.
Έτσι οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων μοιάζουν περισσότερο με φολκλορική φιέστα παρά με προεκλογική συγκέντρωση. Παρουσίες και …απουσίες που στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.
Το ίδιο περίπου έγινε και με την επίσκεψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στα Γιαννιτσά .Στην ομιλία του ο πρόεδρος –και υποψήφιος πρόεδρος – της Ν. Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση κατά το Αλ. Τσίπρα
Είμαστε σε οικονομική κρίση. Υπάρχει και κρίση αξιών. Αλλά καμία έκπτωση στα εθνικά ζητήματα δεν πρόκειται να γίνει", συμπλήρωσε.


Αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική είπε ότι για πρώτη φορά λίγες εβδομάδες μετά από εκλογές δεν υπάρχει ηρεμία, σταθερότητα και αισιοδοξία αλλά αγωνία και ανησυχία.
«Η κυβέρνηση μας γυρίζει πίσω στα ελλείμματα, σε ύφεση, φόρους και περικοπές.
Ενώ υπήρχε αύξηση του ΑΕΠ και μείωση της ανεργίας, με την επιλογή που έκανε μια μερίδα πολιτών, πυροβολήσαμε τα πόδια μας. Τώρα, πρέπει να δούμε πως θα πάμε μπροστά. Τα χρήματα του ΕΣΠΑ χάνονται σιγά σιγά, τα μεγάλα έργα δεν προχωρούν. Από αυτά, θα υπήρχε ζεστό χρήμα στην αγορά. Είναι όμως στο dna της κυβέρνησης  να διώχνει επενδύσεις…

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μας γυρίζει πίσω στα ελλείμματα, σε ύφεση, φόρους και περικοπές.
Υπενθύμισε για παράδειγμα μεταξύ άλλων το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το επίδομα θέρμανσης, το πρόγραμμα βοήθειας στο σπίτι, την περίθαλψη ανασφάλιστων.
"Πιστεύει κανείς ότι η ζωή του ήταν καλύτερη το Γενάρη ή σήμερα μετά από αυτή τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της αριστεράς;", αναρωτήθηκε και δεσμεύτηκε ότι "η ΝΔ με Μεϊμαράκη δεν θα ψηφίσει ούτε ένα φόρο".
Εξαπολύοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι ο πρωθυπουργός όσο επικίνδυνος ήταν με το "όχι" σε όλα, πολύ πιο επικίνδυνος είναι με το "ναι" σε όλα.
"Μέχρι το Δεκέμβρη του 2014 έλεγε "όχι" σε όλα, το Γενάρη άρχισε το "ίσως" και το "πιθανόν" και από το Σεπτέμβρη "ο μπαγάσας είναι ναι σε όλα, ναι σε φόρους, ναι σε περικοπές, ναι στη Μέρκελ. Έπαθε μετάλλαξη", είπε χαρακτηριστικά.
Για τη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού είπε, ότι μετά το δημοψήφισμα και ενώ η ΝΔ ήταν καταρρακωμένη και δημοσκοπικά περίπου στο 15%, όταν του προτάθηκε να ηγηθεί ούτε καν το σκέφτηκε.
Για το εκλογικό αποτέλεσμα το Σεπτέμβριο εκτίμησε ότι θα ήταν καλύτερο αν η ΝΔ ήταν πιο οργανωμένη, αν δεν είχαν καταργηθεί οι πυρήνες και οργανώσεις με βάση την καλλικρατική δομή και αν υπήρχε σταυρός προτίμησης και όχι λίστα.
Για την εκλογική διαδικασία επανέλαβε τις διαφωνίες του. Υπενθύμισε τις αντιδράσεις, όταν πρότεινε να προηγηθεί συνέδριο και πως οι συνυποψήφιοί του διαφώνησαν με προτάσεις του να μην πάει σε μάκρος χρονικά η διαδικασία και να κλείσουν οι κατάλογοι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου ώστε να υπάρχει συγκεκριμένο εκλογικό σώμα.
Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει υφεσιακά μέτρα. Θα καταστραφούν και όσοι έμειναν όρθιοι στην κρίση. Για το λόγο αυτό, υπάρχει ανάγκη αλλαγής πολιτικής. Είναι ανάγκη να υπάρχει εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας. Για να ξεφύγει από τα προβλήματα ο κ. Τσίπρας, σκέφτεται νέα μέτρα και φόρους. Μας ξαναγύρισε στα ελλείμματα και την ύφεση. Έπρεπε να έχει τελειώσει ήδη η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Έτσι θα υπήρχε ροή χρήματος. Ή ΝΔ επέστρεψε πολλά χρήματα για να κινηθεί ή αγορά και αυτό φάνηκε στο β΄ εξάμηνο του 2014. Ξεκαθαρίζω από τώρα, πως νέοι φόροι και υφεσιακά μέτρα δεν μπορούν να υπάρξουν. Εμείς εφαρμόσαμε μια αναγκαία πολιτική. Θυμίζω πως και τότε προσπαθούσαν να καταργήσουν τους μειωμένους

9 σχόλια:

  1. Καθόλου μύλος. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
    ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ δεδηλωμένος υπέρ του Τζιτζικώστα από την εποχή που ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης. Πως βγήκε ο Ζέρζης, ο Βασιλειάδης, η Καράμπελα; Όπως τότε έτσι και τώρα τα στελέχη του κάνουν αγώνα υπέρ του Τζιτζικώστα.
    ΑΝΤΩΝΙΟΥ με νύχια και με δόντια υπέρ Τζιτζικώστα. Βλάχος γαρ.
    ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ αγώνα κάνει μαζί με τους ανθρώπους του υπέρ Τζιτζίκωστα.
    ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ ψηφίζει δαγκωτό Μητσοτάκη το ίδιο και ο ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ.
    Που το βλέπεις τον μύλο; απλά ο Μειμαράκης είναι ο αρχηγός του κόμματος και πρέπει να κρατήσουν τα προσχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντωνίου πράγματι βλάχος γαρ, αλλά μην βάζεις το χέρι σου στο Ευαγγέλιο!!!!

      Διαγραφή
    2. εσυ 3:35 κατι ξερεις, για μολόγα να το πιασουμε κ εμεις

      Διαγραφή
    3. ειδα τις φατσες ρε παιδιά κα τρόμαξα. (Οποιου δεν τρωει το παιδι ας του δείξει την φωτο να τρομαξει) Η νεολαία βέβαια 'ηταν παρούσα ( ο μικροτερος 60 χρονων) και ο λαός περιμένει να δει χαίρι απο δαυτους. ε ρε Τζηίμερος που σας χρειαζεται!

      Διαγραφή
    4. Έχεις μαύρα μεσάνυκτα 11 και 42. Ο Σταμενίτης με την παρέα του είναι φουλαριστός στον Γεωργιάδη. Αυτό δείχνουν όλα τα σημεία. Για κοίταξε ποιόν έβαλε εφορευτική επιτροπή και ποιοι τον ακολούθησαν στην περιοδία του στα Γιαννιτσά και την Πέλλα. Όλα τα φαν του.

      Διαγραφή
    5. Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ
      Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ
      Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ
      Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
      Ο ΤΑΠΑΖ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ ΦΙΛΑΝΕ Κ@Τ ΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΖΙΤΖΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΑΓΓΕΛΑΣ
      Ο ΜΠΙΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ
      ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

      Διαγραφή
  2. Ταπαζίδης: στη νομαρχιακή συνέλευση για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου έκανε μάθημα στους παραβρισκόμενους για το πόσο καλός ήταν ο Σαμαράς. Πράγμα που τους εξόργισε και τον ανάγκασαν να διακόψει το μάθημα. Τώρα τρέχει υπέρ Μειμαράκη, όταν ο καλός Σαμαράς, κατά τον Ταπαζίδη, είναι εναντίον του Μειμαράκη. Βγάλτε συμπεράσματα. Μύλος η υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ΝΔ ολοι ειναι με ολους , αφου ολοι ειναι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ . Δεν εχουν τιποτα να χωρισουν αλλα εχουν ολοι μαζι να χωρεσουν κατω απο την ηγεσια αυτου που τελικα θα εκλεγει για να κτισουν οτι τωρα γκρεμιζεται στην χωρα , μονο ολοι μαζι μπορουμε. Αυτο βεβαια δεν αποκλειει κανεναν απο το να πιστευει οτι η καλυτερη επιλογη ειναι διαφορετικη ΑΠΛΑ εχουμε να επιλεξουμε μεταξυ ΚΑΛΩΝ το ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Σε μας οι ΙΔΕΕΣ ειναι πανω απο τα προσωπα , τα προσωπα πανω απο το ΗΘΟΣ, το Ηθος και η Λεβεντια πανω απο το ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)