Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ήττα ντροπής στην Άψαλο για την Αναγέννηση Γ.



Γράφει ο Γιώργος Χατζηχρήστος

Μια απρόσμενη ήττα (ήττα ντροπής)  γνώρισε η Αναγέννηση Γιαννιτσών που κατάφερε να χάσει με το βαρύ 3-1 από τον ουραγό (ομάδα χωρίς νίκη μέχρι το μεταξύ τους παιχνίδι) ομάδα του Ολύμπου Αψάλου.





Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους παίκτες της Αναγέννησης που είδαν τον αντίπαλο να παίζει από το 6´ χωρίς τερματοφύλακα μια που τραυματίστηκε ο  Τσαβδαρίδης που αντικαταστάθηκε  από παίκτη λόγου ελλήψεως άλλου πορτίερου και με ένα σχετικά γρήγορο γκολ του Δουλκερίδη φαινόταν θεωρητικά  ότι η ομάδα των Γιαννιτσών θα είχαν εύκολο απόγευμα.
 
Όμως όσοι πίστευαν αυτό, μεταξύ  άλλων και εγώ. Πέσαμε πολύ έξω , η Αναγέννηση σε τραγική μέρα , μια ομάδα χωρίς πάθος δύναμη όρεξη για κάτι καλό ισοφαρίστηκε στο σκορ με ένα αμφισβητούμενο γκολ που κατά της άποψη μου ήταν επιθετικό φάουλ με τον Σπανίδη, και από εκει και πέρα όλα έγιναν δύσκολα, δεν είναι τυχαίο να πούμε ότι η ομάδα των Γιαννιτσών σε 90´ πέρα από το γκολ δεν έκανε ούτε ένα σουτ στον εκ ανάγκης πορτιέρο του Ολύμπου.

Ο  Όλυμπος καλύτερος έφτασε δίκαια στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μια που ήταν αποφασισμένος  και έδειξε ´ότι θα το παλέψει  με όσες ελπίδες έχει για την παραμονή του.

Όσον αφορά την Αναγέννηση με αυτην την εικόνα δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολλά πράγματα , η ομάδα βλέπω έχει ξεμείνει από ρόστερ είναι αδιανόητο η Αναγέννηση Γιαννιτσών να μην έχει να συμπληρώσει 18άδα (χθές δήλωσε 16 στα προηγούμενα ματς 17) .

Ένα είναι το  σίγουρο ότι ο πρόεδρος θα  πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του , καλά τα πιτσιρίκια και  σίγουρα χρειάζονται στην ομάδα άλλα αν δεν αποκτηθούν και 2-3 έμπειροι καλοί παίκτες που θα κάνουν την διαφορά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Άποψη μου είναι ότι για να δείξουν το ταλέντο τους αυτά τα παιδία, που πιστεύω ότι πολλά από αυτά έχουν ταλέντο,  χρειάζονται στηρίγματα,  χωρίς στηρίγματα πολύ φοβάμαι ότι με την πίεση του ονόματος αυτά τα παιδία θα καούν ποδοσφαιρικά.

Φάσεις και γκολ:

Στο 16´ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γάρτζιου ο Δουλκε΄ριδη έκανε το 0-1.

Στο33´ ο Σπανίδης με κεφαλιά νίκησε τον Σαββουλίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1. Σ´αυτην την φάση υπήρξε καθαρό  επιθετικό  φάουλ και κακώς δεν δόθηκε φάουλ υπέρ της Αναγέννησης

Στο 63´ ο Τοσουνίδης διαμόρφωσε το 2-1  και σαν να μην έφτανε αυτό ο Μανελίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-1 δίνοντας εικόνα θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Η διαιτησία του Τριανταφυλλίδη,  ήταν στο πρώτο μέρος τραγική με πολλά ανάποδα φάουλ που ξεσήκωσε την κερκίδα  με σφυρίγματα που προκάλεσαν αγανάκτηση ενώ μέτρησε κακώς και το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους στην επανάληψη βελτιώθηκε η διαιτησία του

οι επόπτες Αλατζάς και Αποστολούδας  δεν βρέθηκαν και αυτοί σε καλή μέρα.

Στο 82´ αποβλήθηκαν για μεταξύ του κοκορομαχία οι Δουλκεριδης Α.Γ. και  Μανελίδης Α.

Στο 6´ τραυματίστηκε και αποχώρισε ο τερματοφύλακας Τσαβδαρίδης  την θέση του πήρε ο Γρηγοριάδης.

Όλυμπος Αψάλου (Τσολερίδης): Τσαβδαρίδης (12´ Λ.Τ. Μπογοϊτσης),Καραπατάκης, Παπαδόπουλος, Γρηγοριάδης Σταυρουλάκης, Κογιος Γ, Κόγιος Σ, Τοσουνίδης 87´Παπαδάκης),Φανιάδης(65´Μανελίδης), Φαφούτης, Σπανίδης.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μητσάκης): Σαββουλίδης, Δουλκερίδης, Μπίνας, Αλεξανδρίδης 53´Βεζυριανόπουλος),Βασιλειάδης, Σίμος Ουρούντζι, Κάρτσιος, Κοκκινίδης(70´ Ασλανίδης), Καραβατίδης, Κυζερίδης.

Γ. Χατζηχρήστος www.matiespellas.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)