Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Είχε πιστόλι αερίου στο σπίτι του



 



Συνελήφθη χθες (14-11-2015) το πρωί στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας
Γιαννιτσών, 86χρονος ημεδαπός διότι διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του πιστόλι αερίου με γεμιστήρα, 4 φυσίγγια καθώς και έναν άδειο κάλυκα

 Συνέλαβαν στη Σκύδρα Ρουμάνα που κατείχε  10  λαθραία πακέτα τσιγάρα 

    Συνελήφθη χθες (14-11-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, 46χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν 10 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, τα αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων τα προμηθεύτηκε νωρίτερα την ίδια μέρα από άγνωστο άνδρα, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Τρομερή …ποσότητες ναρκωτικών

               Συνελήφθη χθες (14-11-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 38χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης. Ακολούθως, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω, σε αγροτική περιοχή της Πέλλας καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 3,7 μέτρων, το οποίο εντοπίστηκε και εκριζώθηκε.

   Συνελήφθη χθες (14-11-2015) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 32χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών, (ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικό δισκίο).
   Συνελήφθη σήμερα (15-11-2015) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Πέλλας, 17χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης, την οποία όπως προέκυψε από την έρευνα προμηθεύτηκε χθες (14-11-2015) το μεσημέρι έναντι χρηματικού αντιτίμου από άγνωστο άτομο στη Θεσσαλονίκη. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)