Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Διεκόπη η πρόσβαση στο χιονοδρομικό από την Αλμωπία



Το ίδιο παραμύθι και φέτος

Μία από τα ίδια και φέτος . Παρά τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις για ετοιμότητα της πολιτικής προστασίας για ακραία μάλιστα καιρικά φαινόμενα , η πρόσβαση για το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν , διεκόπη  ξανά. Με το πρώτο χιόνι φάνηκε η ετοιμότητα των «αρμόδιων» για αποκλεισμό της Αλμωπίας. Ο δρόμος Κερασιάς-Χιονοδρομικού έκλεισε λόγω…παγετού.
Άντε και καλή συνέχεια

    

 Εκχιονιστικά υπήρχαν ,αλλά στην άλλη πλευρά 

1 σχόλιο:

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)