Δεν ξέρω τι κάνουν
οι άλλοι, εγώ πάντως πολλά Πασοκάκια ακόμα και τον πρώην πράσινο γραμματέας της περιοχής μου ,τους έχω κάνει σκυλάκια της Νέας Δημοκρατίας
Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016
6 σχόλια:
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
-Μα Δημήτρη αυτοί ποτέ δεν ήταν πραγματικοί Πασόκοι.Δικοί μας ήταν που βολεύονταν προσωρινά στο πασοκ.Το θέμα είναι να κάνεις τη δουλειά σου! Σωστά?
ΑπάντησηΔιαγραφήΜεγάλε Σάκη. Δε θα το ξεπεράσεις ποτέ;
Διαγραφήκ.Σαμάνδη ειδα στο μπλογκς σας την αφισα του τοπικου καρναβαλιού χωρις την εκπομπη του tv100 που ειδα στις κολωνες κολημενες αλλα κανοντας ενα ζαπινγκ στα τοπικα μπλογκς παρατηρησα πως πολλα διαφιμιζουν την αφισα για το καρναβαλι με την εκπομπη.και το αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το μπινος μπογκς δεν διαφιμιζει καθολου το καρναβαλι του δημαρχου του.γιατι ολα αυτα τα περιεργα?
ΑπάντησηΔιαγραφήakoysa oti zitise polla leyta apo ton dimarxo gia na to paixei
Διαγραφήkai toy eipe oxi. an kai den pisteuo na toy eipe oxi alla telos panton
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήγιατι μαλλον το πακετο για την εν λογω καταχωρηση δεν δοθηκε ακομη η ο δημαρχοσ θελει να υποβαθμισει λογω θρησκευτικων την εκδηλωση
Διαγραφή