Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Η παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας έσωσε την παρτίδα

Η παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας  Δ. Μπίνου στη συγκέντρωση των αγροτών στην Έδεσσα και ο χαιρετισμός του ,
 έσωσε  κάπως την παρτίδα , στο θέμα της συμπαράστασης των αγροτών . Μέχρι πριν από λίγο στον επίσημο δικτυακό ιστότοπο του Δήμου δεν υπήρχε τίποτα , ούτε φυσικά και καμιά επίσημη ανακοίνωση όλες αυτές τις ημέρες.



5 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Κε ΣΑΜΑΝΤΗ.ΑΡΑΓΕ Ο Κος ΜΠΙΝΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η Ν.Δ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΕΡΓΟΣ;ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟ,ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Κε ΣΑΜΑΝΤΗ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΦΥΡΙΛΑΤΕΙΤΑΙ Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ, Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμπρε απο ποτε οι δισεκατομυριουχοι απεκτησαν ταξικη συνειδηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ,ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ Κε ΣΑΜΑΝΤΗ;ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΠΕΛΩΣΗ.Ο ΓΙΑΝΝΟΥ,Ο ΣΤΑΜΚΟΣ κ.α. ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ,ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΕΙ 100 ΤΟΙΣ 100 ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΟΥΝ;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ,ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΘΗ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.ΒΕΒΑΙΑ,ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ,ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)