Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Αληθινή ή «μαϊμού» φερόμενη επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών στον κόμβο Αψάλου του Δήμου Αλμωπίας





Τουλάχιστον    περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί απάντηση  με την υπογραφή της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών στον κόμβο Αψάλου του Δήμου Αλμωπίας, η οποία δημοσιεύτηκε μόνο στο επίσημο όργανο της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας.

Η όλη ανακοίνωση , θυμίζει Δήμο Αλμωπίας  ,στηρίζει συγκεκριμένα πρόσωπα  και τον ίδιο τον Δήμαρχο και δημοσιεύτηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Γεννώνται βεβαίως πολλά ερωτηματικά:
-Πότε πρόλαβαν οι ταλαιπωρημένοι και εξαντλημένοι από τις κινητοποιήσεις  αγρότες να συνεδριάσουν μαύρα μεσάνυχτα  και βγάλουν μάλιστα και ανακοίνωση;
-Ακόμα και έτσι να έγινε, γιατί δεν την έστειλαν σε όλα τα  τοπικά ΜΜΕ, αλλά μόνο στο συγκεκριμένο;
-Μήπως τελικά η επιτροπή δεν έχει καμιά ιδέα για την ανακοίνωση, αλλά την «μαγείρεψαν» κάποια σαϊνια  του Δήμου Αλμωπίας ,ερήμην όλων;
Στα απλά αυτά και εύλογα ερωτήματα έχει χρέος να απαντήσει η επιτροπή των αγροτών,διότι το περιεχόμενό της δεν περιποιεί και ιδιαίτερη τιμή για αυτήν  .



ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Με αφορμή κάποια κακόβουλα σχόλια που διαβάσαμε στο ίντερνετ καθώς επίσης και ανάρτηση που εμφανίζει τους αγρότες να έχουν δήθεν καταφερθεί κατά του Αντιδημάρχου κ. Στέφανου Αβραμίκα, ως Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών στον κόμβο Αψάλου του Δήμου Αλμωπίας, δηλώνουμε τα εξής:

Τόσο ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, όσο και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Πολιτικής κ. Στέφανος Αβραμίκας είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας και στηρίζουν τα δίκαια αιτήματά μας. Μάλιστα, ο κ. Αβραμίκας είναι συνεχώς στο μπλόκο μας και μας στηρίζει έμπρακτα και πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες.

Ίσως θα έπρεπε να μην είχαμε προχωρήσει στην δημοσιοποίηση της επιστολής η οποία δημιούργησε διχαστικά σχόλια και έθεσε σε κίνδυνο την ενότητα του μπλόκου μας, καθώς τις προτάσεις μας έχουμε την δυνατότητα να τις συζητήσουμε με τον Δήμαρχο, μιας και οι πόρτες του Δημαρχείου είναι πάντοτε ανοιχτές.

Όλες αυτές τις μέρες δίνουμε τον δικό μας αγώνα, στον οποίο είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν. Μακριά από εμάς πολιτικές σκοπιμότητες και λαϊκιστικές διαχωριστικές γραμμές που έχουν ως μόνο στόχο να διασπάσουν το μπλόκο μας. Εμείς θα συνεχίσουμε ενωμένοι με στόχο να αποτρέψουμε τα βάρβαρα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση με το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό που απειλούν με εξαφάνιση και ερημοποίηση της υπαίθρου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών
στον κόμβο Αψάλου του Δήμου Αλμωπίας

1 σχόλιο:

(3)