Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΑΘΩΟΣ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ 75ΧΡΟΝΟΣ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΠΕΛΛΑΣ



Τη Τετάρτη 24-3-2016 το πρωί από το Κακουργοδικείο Θεσ/νίκης δικάστηκε η υπόθεση τουφερόμενου 75χρονου ως  δράστη για τον φόνο 68χρονης στοN Αρχάγγελοςομόφωνη την απόφαση των δικαστών και χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.

Αλμωπίας όπου και αθωώθηκε με
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα  ο 75χρονος μέχρι σήμερα ήταν προφυλακιστέος στις φυλακές Διαβατών αφού είχε κριθεί ένοχος από το δικαστήριο της Έδεσσας. Συγκεκριμένα ο Εισαγγελέας στην έδρα του δικαστηρίου κατά την αγόρευσή του ανέφερε ότι : " Ως Εισαγγλέας θέλω να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδυα" εννοώντας ότι δεν υπήρχαν επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του κατηγορούμενου.

Η ανθρωποκτονία  είχε γίνει την Πέμπτη 5-2-2015 το βράδυ στο σπίτι τους θύματος στον Αρχάγγελο Πέλλας. Οι κακές συγκυρίες, η ατυχία και τα στοιχεία οδήγησαν στο γεγονός άδικα να συλληφθεί ο φερόμενος ως δράστης. Ευτυχώς όμως χάριν των εξετάσεων της εγκληματολογικής υπηρεσίας από τα ευρήματα και την εξονυχιστική έκθεσή όλο αυτό το χρονικό διάστημα  προέκυψε η αθωότητά του την οποία στήριζε ο ίδιος η οικογένειά του όλοι οι συγγνείς του και όλη η τοπική κοινωνία της περιοχής.

Με πληροφορίες και από το .tastv.gr/

2 σχόλια:

  1. Αυτά έχει Γιώργο η πουτάνα …….η ζωή , στα καλά καθούμενα βρίσκεις τον μπελά σου, προσπάθησε να το ξεχάσεις , οι φίλοι σου είναι μαζί σου. Γ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ? ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)