Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Σύσκεψη για το ενδεχόμενο άφιξης προσφύγων στην Αλμωπία



Σύσκεψη για το ενδεχόμενο υποδοχής προσφύγων , έγινε τη Δευτέρα στο Δημαρχείο
Αλμωπίας με την συμμετοχή των επικεφαλής των παρατάξεων και Αντιδημάρχων . Αναλύθηκε η κατάσταση που επικρατεί και η πιθανότητα αριθμός προσφύγων προσωρινά να καταφύγει και στην Αλμωπία, αν και είναι η τελευταία επιλογή τους, όπως εκτιμάται.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες αξιωματούχοι του στρατού ,επισκέφθηκαν και την Αλμωπία για να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται παλιά στρατιωτικά καταλύματα.
Στη σύσκεψη της Αριδαίας  σύμφωνα με πληροφορίες , υπήρξε ρατσιστική έκρηξη  από συμμετέχοντα ο οποίος επιτέθηκε ακόμα και κατά των ρομά που είναι εγκατεστημένοι κοντά στη παραποτάμια περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)