Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Η βλακεία τους (και η μακακία τους) είναι ανίκητη





Επιδεινώνεται καθημερινά η κατάσταση ηθελημένης αμνησίας της δημοτικής αρχής Αλμωπίας   και επιλεγμένης υποτίμησης της νοημοσύνης όλων.Με αφορμή την έναρξη των εργασιών του αποχετευτικού έργου της Αριδαίας το ηλεκτρονικό όργανο του Δήμου Αλμωπίας γράφει:



Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας, με σημείο εκκίνησης την παραποτάμια περιοχή Υδραίας - Αριδαίας. Το «έργο του αιώνα» όπως έχει χαρακτηριστεί απ’ όσους γνωρίζουν πραγματικά την χρησιμότητά του εν έτη 2016.
Για την ιστορία, οι προσπάθειες για την ένταξη του συγκεκριμένου έργου ξεκίνησαν την Δημοτική Περίοδο 2006-2010, (  σ.σ.  ποιος ήτανε άραγε δήμαρχος  τότε σημερινέ δήμαρχε;)    ενώ το 2013 το τότε Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε την αποδοχή προέγκρισης δημοπράτησης.

 (ΣΣ) Συγνώμη ρε παιδιά τότε, πότε έγινε η δημοπράτηση και όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες; Προφανώς ο συντάκτης ή είναι τελείως άσχετος ή όλοι μαζί νομίζουν ότι απευθύνονται σε πρόβατα. Εσείς τι λέτε κ. Δημαρχε;

Η αλήθεια είναι ότι εντάχθηκε και δημοπρατήθηκε επί θητείας Δημήτρη Πασόη. Επί Πέτρου Ζέρζη εντάχθηκε η επέκταση του ΧΥΤΑ 

Ωστόσο,  το έργο  κινδύνεψε να χαθεί  ( σσ. Αυτό είναι αλήθεια , από τις συνεχείς μακκακίες της σημερινής  δημοτικής  αρχής) όμως ευτυχώς υπήρξαν ουσιαστικές παρεμβάσεις από την παρούσα Δημοτική Αρχή, η οποία πλέον έχει το μεγάλο βάρος της υλοποίησης και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα και δυσλειτουργίες προκύψουν μέχρι την ολοκλήρωση. Το χρονοδιάγραμμα αφορά στα επόμενα δύο χρόνια, οπότε και θα πρέπει να παραδοθεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)