Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Συναρπαστική νίκη του Αλμωπού επί της Νάουσας με 3-2









Συναρπαστικό φινάλε στην Αριδαία όπου ο Αλμωπός νίκησε στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική, την Νάουσα με 3-2
και είναι  με το ένα πόδι στην επόμενη κατηγορία. Οι  1500 περίπου φίλαθλοι  αποζημιώθηκαν πλήρως με την εμφάνιση του β΄μέρους, ενώ στο πρώτο η κατάσταση ήταν πολύ μέτρια .
Οι καλές φάσεις ελάχιστες. Στο 10΄ο Καραγιάννης έπιασε δυνατό σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 22΄ένα σχετικά καλό φάουλ από τον Καφέ μπλόκαρε ο Αποστόλου , ο τερματοφύλακας του Αλμωπού.
Το β΄ημίχρονο πήρε φωτιά από νωρίς. Στο 47΄ο Γ. Ελευθεριάδης με εκτέλεση φάουλ από 40 μέτρα  κεραυνοβ΄λησε τον τερματοφύλακα της Νάουσας και έκανε το 1-0. Στη συνέχει όμως έπεσε η απόδοση της ομάδας και η Νάουσα άρχισε να πιέζει.
Στο 60΄ο Καφές εκτελεί φάουλ από καλή θέση πάνω στο τείχος.
Στο 65΄σε μια αναμπουμπούλα στη περιοχή του Αλμωπού , γίνεται σουτ , η μπάλα βρίσκει τον Μπογδάνη και καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.


 Στο 62΄μετά από συνεχόμενη πίεση του Αλμωπού , η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 66΄ωραία εκτέλεση φάουλ από πλάγια δεξιά του Κοβ΄τσης η μπάλα φεύγει σύρριζα άουτ.
Στο 72΄γίνεται μία περίεργη φάση στη περιοχή της Νάουσας. Οι αμυντικοί της αποκρούουν και η μισή ομάδα του  Αλμωπού να διαπληκτίζονται με τους αντιπάλους τους για μια αψιμαχία που έγινε ,ενώ η Νάουσα βγήκε στην επίθεση και με τον Λαμπριανίδη  έκανε το 1-2
Μόνο τότε οι παίκτες του Αλμωπού συνειδητοποίησαν την γκάφα τους.















Ευτυχώς για αυτούς δεν ήταν πολύ αργά και στο  85΄ο Καραδήμος , που μπήκε λίγο νωρίτερα σαν αλλαγή έκανε από κοντά το 2-2.
Ο Αλμωπός πίεσε και άλλο με αποτέλεσμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να κάνει το 3-2 με τον Καραγιάννη από κοντά . Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.
Διαιτητής Παπαργυρίου από τον Σύνδεσμο διαιτητών Πιερίας,Βοηθοί του οι Θεοδώρου και Γιαμούζης, από τον ίδιο Σύνδεσμο. 


 ΑΛΜΩΠΟΣ : Αποστόλου, , Ζαρογιάννης, Μουρατίδης, Θ. Ελευθεριάδης, Καλαϊτζίδης, Γ. Ελευθεριάδης, Τσιμτσιρίδης ( 55΄Μπογδάνης),Καπουσούζης, Ν. Παπαδόπουλος (73΄Καραδήμος),Καραγιάννης, Καμπάνης (60΄Κοβάτσης) ΝΑΟΥΣΑ  :Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης, Μουσικάκης, Σαρηγιαννίδης, Λαμπριανίδης, Συμπεθέρης (46΄Αβραμόπουλος),Παπατούκας( (75΄Παπατάνος), Καφές , Μουρίκι (88΄Τασιώνας )


1 σχόλιο:

  1. μεγάλη νίκη με όλα τα παιδιά να δίνουν ψυχικά αποθέματα πολλά.Σπουδαίοι Παπαδόπουλος Ζαρογιάννης, Ραούλ,Καλαιτζίδης, Μπούλας,Καραγιάννης Μουρατίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)