Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην Πέλλα για τα τουριστικά φιλέτα




ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ» ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




Σύμφωνα με ανακοίνωση  από το γραφείο της υφυπουργού  Θ. Τζάκρη , πρώην επί σειρά ετών βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία οποία απέστειλε, ως συνήθως επιλεκτικά μόνο σε φίλα προσκείμενα ΜΜΕ, επίκειται επίσκεψη  της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στην Πέλλα μετά από πρόσκληση της .Παρακάμπτονται δηλαδή όλοι οι φορείς του νομού.



Η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού. Έλενα Κουντουρά πρόκειται  να επισκεφθεί την Πέλλα στις 8 και 9 Ιουλίου.

Τα παραπάνω αποφασίσθηκαν στη συνάντηση των δύο ,όπου συμφωνήθηκε να επισκεφθούν τουριστικές υποδομές και να εξετάσουν θέματα αξιοποίησης των εν λόγω υποδομών και τουριστικής προβολής του νομού Πέλλας.



Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στο αρχαιολογικό μουσείο Πέλλας, στο αεροδρόμιο Παναγίτσας, στη Βεγορίτιδα, στον Άγιο Αθανάσιο, στα λουτρά Πόζαρ και άλλα.



Παράλληλα, η Θεοδώρα Τζάκρη απηύθυνε πρόσκληση στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ ΑΕ Γιώργο Τερζάκη, την οποία και αποδέχτηκε, προκειμένου να συνοδεύσει τις δύο Υπουργούς στο Καϊμάκτσαλαν. Σημειώνεται ότι η εποπτεία και διαχείριση του χιονοδρομικού κέντρου επανέρχεται στην ΕΤΑΔ ΑΕ. Η επίσκεψη στοχεύει στην εξέταση των προοπτικών επέκτασης της τουριστικής περιόδου και καλύτερης τουριστικής αξιοποίησης τόσο των υποδομών όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Είναι η χιλιοστή φορά που επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία.

Η δυναμική της περιοχής είναι γνωστή, αλλά σκόπιμα καθηλωμένη, ώστε να αγανακτήσουν οι κάτοικοι και να συνηγορήσουν  στην άνευ όρων παράδοσή τους  στην ιδιωτική πρωτοβουλία.
Ασφαλώς η επίσκεψη της Ε. Κουντουρά δεν είναι τυχαία , εν μέσω μάλιστα του καλοκαιριού.

Ενισχύει δε  τις πληροφορίες που θέλουν τα Λουτρά Πόζαρ να αλλάζουν αρχικά διοικητική μορφή και στην συνε΄χεια να παραδοθούν στην λεγόμενη "ιδιωτική πρωτοβουλία".

Ήδη σύμφωνα με κύκλους του Δήμου Αλμωπίας , μέχρι τέλος του έτους όλα θα έχουν ολοκληρωθεί, εκτός  πολύ μεγάλου απροόπτου.

2 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ.....ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ
    ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΪΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΧΟΡΕΥΕ... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κατοικοι του λουτρακιου κοιμουνται ορθιοι...γιατι δεν περνουν θεση ολοι οι συλλογοι και ειναι και μπολικοι?Μονο για τα πανυγηρια ειναι ικανοι?(καλα κανουν φυσικα)αλλα δεν φτανει.Ποιος περιμενουν να βγαλει το φιδι απο την τρυπα?Οι ξενοδοχοι που καιγονται που κρυβονται?Μονο λογια ειναι...Αν δεν ενωθουν οσο προλαβαινουν αυτος ο δημαρχος και το βρακι τους θα το πουλησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)