Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

50 χιλ . ευρώ από τον Δήμο Αλμωπίας για τους «αμισθους»Αντιδημάρχους



Μπορεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας να όρισε οι δύο από τους πέντε Αντιδημάρχους 
να είναι χωρίς αντιμισθία, στην πράξη δεν συμβαίνει αυτό με αποτέλεσμα ο Δήμος να επιβαρύνεται με 50 χιλ. ευρώ περίπου τον χρόνο.
Οι δύο Αντιδήμαρχοι , που είναι δημόσιοι υπάλληλοι δεν πηγαίνουν στην δουλεία τους αλλά , υποτίθεται ότι προσφέρουν υπηρεσίες στον Δήμο.
Για τον λόγο αυτό ο Δήμος πληρώνει τον μισθό τους (λέγεται ότι είναι παραπάνω από αυτόν που θα έπαιρναν  στην υπηρεσία τους)  αλλά και τις ασφαλιστικές εισφορές τους.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας διαρκώς επικαλείται οικονομικά προβλήματα όταν πρόκειται για έργα ανάγκης που ζητάν δημότες. Στα 5 χρόνια οι δύο Αντιδήμαρχοι θα επιβαρύνουν τον Δήμο Αλμωπίας κατά 250 χιλ. ευρώ.
Μέχρι σήμερα ο Δήμαρχος δεν έχει δώσει καμία εξήγηση για αυτό.
Προφανώς θεωρεί «αμελητέο» το ποσό αυτό!

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ
    ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΙΠΛΟ ΜΙΣΘΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ειναι λογικο ; επειδη θελεις να ψηφιζεις δημοσιους υπαλληλους ; επειδη ειμαστε το μοναδικο κρατος στον κοσμο με τοσους πολλους δημοσιους υπαλληλους αιρετους σε ολο το φασμα της αυτοδιοικησης και στη βουλη ; τοσο καλα πηγε το κρατος που τους ψηφιζεις κιολας ; ποσα ακομη μνημονια σου χρειαζονται ξερεις ; φατους στη μαπα τωρα ! πες τα ρε Σαμαντη ! δωσε στοιχεια απο το 1998 ως σημερα να δουν τι ψηφιζουν !!!

      Διαγραφή
  2. Ενα μικρό πόσο πρέπει να παίρνουν οι πρόεδροι για τις ανάγκες των κοινοτήτων τους.το λαμβάνουν σε γειτονικούς νομους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενω ο Χρουσογλου τοσα χρονια δεν επαιρνε λεφτουδακια. Για την καλη του την καρδια δουλευε. αντε ρε υποκριτες. σαμανδη αυτος που σου υποδεικνυει να γραφεισ αυτεσ τις μπαρουφες εχει προιστορια και μαλιστα ασχημη. ασ κοιταχτει στον καθρεφτη πρωτα. ο καρεκλογενταυροσ που την ειδε ξαφνηκα ρομπεν των αγροτων. ουστ ρε.. σασ γνωριζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον Ανώνυμος25 Ιουλίου 2016 - 2:18 μ.μ.
    Εγκάθετο «παπαγαλάκι» του Εγωμεγαλοπρεπή και ανόητου άρχοντα! Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν . Ή να είσαι τελείως βλάξ ή να μας περνάς όλους για βλάκες. Τι σχέση έχει ο Χουρσόγλου και ο κάθε Χουρσόγλου με όλα αυτά. Και ο Πασόης είχε πέντε Αντιδημάρχους , αλλά πλήρωνε τους τρεις και όχι τους πέντε. Μπορεί να είσαι τόσο χοντροκέφαλος; Γιατί υπερασπίζεσαι του λουφαδόρους , που αντί να είναι στην δουλεία τους , για να μην έχει κενά και να λειτουργεί σωστά η υπηρεσία τους, αυτοί κάνουν δημόσιες σχέσεις και δεν αφήνουν πανηγύρι για πανηγύρι. Να πάνε στην δουλειά τους, να πληρώνονται από εκεί και να παίρνουν τις προβλεπόμενες άδειες. Αν δεν τους αρκεί ο χρόνος ή αν δεν θέλουν να προσφέρουν και λίγο χωρίς χρήματα να πάνε σπίτια τους. Τι δεν καταλαβαίνεις. Παντού βλέπεις και έναν Χουρσόγλου, στον ύπνο και στο ξύπνιο σου;
    Είδες πουθενά να λέμε κάτι για τους τρεις που πληρώνονται;
    Σε ενοχλεί που υπενθυμίζουμε την απόφαση του Δημάρχου; Μπες στη διαύγεια να την δεις και ξαναγράψε ότι θέλεις. Φυσικά Ανώνυμα . Γιατί επώνυμα δεν έχεις τα κότσια να το κάνεις, επειδή είσαι μικρός πολύ μικρός και νάνος.
    Π. Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)