Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ο Σαμάνδης , Το Ράδιο Αλμωπία και τα λοιπά ΜΜΕ ,που διαθέτει ευθύνονται για τις διακοπές νερού στην Αριδαία



    ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ  ΚΑΙ ΠΟΚΕΜΟΝ ΝΑ
 ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ


Σε σατανικό σχέδιο που κατέστρωσε ο Σαμάνδης και τα ΜΜΕ, στα οποία είναι συντελεστής  , οφείλονται οι  πολύωρες καθημερινές διακοπές νερού στην Αριδαία.
Οι εξειδικευμένοι αρουραίοι που διαθέτει έχουν αναλάβει αποστολές αυτοκτονίας και κάνουν δολιοφθορές στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης. Και όλα αυτά για να εκδικηθεί τον καλοκάγαθο Δήμαρχο που δεν του δίνει διαφήμιση , ωϊμέ.
Σε λίγο αυτό θα ισχυριστούν  , ο εξαφανισμένος από τα  καθημερινά προβλήματα δήμαρχος της Αλμωπίας και ο ανιψιός του πρόεδρος της  ΔΕΥΑ Αλμωπίας
Σήμερα έγινε και πάλι διακοπή νερού για τον ίδιο λόγο . Προκλήθηκε βλάβη στο δίκτυο  από εργασίες που γίνονται  για το αποχετευτικό δίκτυο. Η υπόθεση πλέον δεν είναι η συχνή ανάδειξη του προβλήματος από τον  «ΕΚΒΙΑΣΤΉ» Σαμάνδη και τα «τρωκτικά» που διαθέτει , αλλά του Εισαγγελέα  . Ευθύνη και υποχρέωση της αντιπολίτευσης να πάρει επιτέλους θέση στο πρόβλημα.
Στην ίδια κατηγορία ΤΩΝ «ΕΚΒΙΑΣΤΏΝ» ΚΑΙ «ΤΡΩΚΤΙΚΏΝ» ,  με τον Σαμάνδη,  ανήκουν προφανώς ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας  Αριδαίας Μπούλης Ταρασίδης και το υπόλοιπο συμβούλιο που αποφάσισε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να ζητήσει εξηγήσεις για τις συχνές διακοπές νερού.
Όπως φαίνεται όλοι συνωμότησαν κατά του Δημάρχου και δεν τον αφήνουν να χαρεί τον μεγάλο έρωτα με την εξουσία  και όχι μόνο (;)

1 σχόλιο:

  1. Το λάθος του δημάρχου είναι ότι ζητάει διάφορα απο τους εργολάβους της αποχέτευσης και δεν μπορεί να τους επιβληθεί. Αυτοί κάνουν οτι θέλουν και εμείς μένουμε χωρίς νερό. Στο τέλος θα μας γ......ν κιόλας. Η λίγη άσφαλτος που ρίξανε στην είσοδο της πόλης έφυγε απο τις τρύπες και τα αυτοκίνητα κτυπάνε, φαντάσου τι θα γίνει όταν ασφαλτοστρώσουν όλη την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)