Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Εκβιασμούς καταγγέλλει ο Δήμαρχος Αλμωπίας




Να τους γνωστοποιήσει 
στους πολίτες 
και την εισαγγελία .








Διαφορετικά να παραιτηθεί.



Σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσει και να αποτρέψει τον τοπικό τύπο που μάχεται  για την αντικειμενική και αληθινή παρουσίαση των γεγονότων και όχι  της προσωπικής «αρρωστημένης» όπως δίνει την εντύπωση αντίληψης για τον ρόλο του Τύπου , ο Δήμαρχος Αλμωπίας  προέβη σε επιθέσεις  και απειλές στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας τη Τετάρτη . Αρχικά επιτέθηκε φραστικά στον εκπρόσωπο του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ,  που συνομιλούσε με τον πρόεδρο της  τοπικής κοινότητας Αριδαίας Μπούλη Ταρασίδη  λέγοντας  « Δεν σου φτάνει που μιλάς όλη την ημέρα στο Ραδιόφωνο, θέλεις να υποδεικνύεις και στους προέδρους τι να κάνουν . Άντε να μην ανοίξω το στόμα μου…» Όταν προκλήθηκε από το εκπρόσωπο του ραδιοσταθμού να …ανοίξει το στόμα του και να πει οτιδήποτε , γενίκευσε  την κατάσταση  υποστηρίζοντας  ότι ¨κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μια ειδική συζήτηση για κάποιους που …εκβιάζουν . Ο ίδιος δεν υποκύπτει σε κανέναν εκβιασμό  από κανέναν.
Κάποιοι  προσπαθούν να παίξουν! και να κερδίσουν! με εκβιαστικές διαδικασίες στο πρόσωπο του!!, χωρίς να κατονομάσει αυτούς, λέγοντας  ''ο νοών νοείτο'', συμπληρώνοντας ότι ''κάποτε θα πρέπει να μιλήσουμε για το θέμα αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο''...
Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν αντιδημάρχους κλπ κλπ
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έχει πλέον  χρέος να γνωστοποιήσει στους πολίτες ποιοι και με ποιο συγκεκριμένο τρόπο τον εκβιάζουν  και πρώτα απ όλα στο δημοτικό συμβούλιο . Κάτι που δεν το έκανε , αλλά επιδόθηκε σε λεονταρισμούς
Οφείλει  ένα τέτοιο σοβαρό θέμα  να  το καταγγείλει στον εισαγγελέα προσκομίζοντας τα σχετικά στοιχεία .
Όχι εικασίες και εκτιμήσεις και υποθέσεις . Ντόμπρα και σταράτα. Όπως αξίζει στον πρώτο πολίτη του τόπου. Αν δεν το κάνει , τότε , δεν είναι άξιος να ηγείται του τόπου και το μόνο που έχει να προσφέρει είναι η παραίτησή του.
Αν δεν το κάνει είναι απλά ένας κοινός συκοφάντης . Ένας θρασύδειλος  που κρύβεται πίσω  από το δάχτυλο της προσωρινής και ελέω βλακείας άλλων εξουσίας .
Εμπρός κ. Δήμαρχε της Αλμωπίας.
Η επιλογή είναι δική σας. Η λύση μία. Ή ξεσκεπάστε και καταγγείλτε τους εκβιαστές ή παραιτηθείτε.
Τι φοβάστε; Διαθέτετε τα πάντα . Εξουσία ,  λαϊκή εντολή  και αμέτρητο όπως λέγεται χρήμα.

Και με την ευκαιρία . Θα απαντήσετε στον Αριστοτέλη Παλιατζίκη που ζήτησε  δημόσια να παραιτηθείτε  τόσο εσείς , όσο και ο Αντιπρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών Δ.Βέσκος. Μάλιστα τόνισε δημόσια ότι εσείς ξέρετε τους λόγους.
Είστε ο πρώτος πολίτης του τόπου. Εκτός και αν νοιώθετε  τελευταίος

14 σχόλια:

  1. κυριε Πετρο , σε βρισκω επιθετικο πρωι πρωι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΜΠΙΝΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περίεργο. Πριν ακούσεις τι έχει να πει ο Μπίνος τον πιστεύεις;Μήπως είσαι από τους αυλοκόλακες που τον έχετε ξεσχίσει με τις μ......ς σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχαχαχα , κυριε Πετρο , εκτος απο επιθετικος εισαι και ευρηματικος ! χαχαχχαχαχαχαχα , 10:20 , πες μας κι αλλα τετοια , χαχαχαχχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΟΥΤΕ ΥΠΕΡ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή σαν το Αριδαία νειους ένα πράγμα ε;;;μπεεές πρόβατο που δεν θα κάνουμε κριτική στον φασιστοδημαρχο

      Διαγραφή
  6. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΗ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ Κ ΜΠΙΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ Μ-----Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εισαι εκβιαστής, δωδεκαθεϊστης, αριστερός, και εσυ φταις για τα μνημόνια ολα παλιοσαμαντη σαν δεν ντρεπεσαι δεν αφηνεις εναν ανθρωπο να χαρεί τον ερωτα του με την εξουσία αφου ειναι κουμάντο ο γαρεφιωτς τι θελεις τωρα εσυ αστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πω-πω, φόλα η ανάρτηση. Και ο Κέρβερος να την κατάπινε θα «τα τίναζε». Να δούμε πόσο ισχυρά γαστρικά υγρά έχει ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν κλαμενο μ.....ι είναι στην φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο καλαμποκας τι σου ειναι; Εκβιαστης σαρκοφαγος; Η βιγκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Δήμαρχος εκτός από το να περισυτολογεί διρκώς δεν κανει κάτι άλλο. Αν έχει κότσια πρέπει να πάει στον εισαγγελέα με στοιχεία και όχι να γίνεται μόνιμο αντικείμενο ολιτικό αντικείμενο η ανεπάρκεια του από τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παλιατζικης μεγαλο κεφαλαιο για την Αλμωπια μη το χασουμε? Χαθηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)