Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ολοκληρωση του Aridea Cup 2016







Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες  (Σάββατο) το μεσημέρι, στα γήπεδα της Πιπεριάς, το Aridea Cup 2016. Η τελευταία μέρα περιλάμβανε μονάχα τους μεγάλους τελικούς των αγοριών, στο μονό και διπλό.

 Νικητής του τουρνουά στο μονό, αναδείχθηκε ο Δημοσθένης Ταραμονλής που επιβλήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-3) του σέρβου Nemanja Subanovic, no1 του ταμπλό. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του νεαρού Έλληνα αθλητή καθώς  ο Subanovic βρίσκεται στο Νο. 190 της συνολικής κατάταξης των αγοριών στην Tennis Europe και θεώρουταν μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Στο διπλό, που ολοκλήρωσε και τη διοργάνωση, νικητές αναδείχθηκαν οι Χρήστος Παναγιώτης Δαγκλής και Αλέξανδρος Ρουμπής επικρατώντας των Ντάνιελ Τριανταφύλλου και Nemanja Subanovic, με 7-5, 6-3.
 Στα κορίτσια, τον τίτλο κατέκτησε η  Μαρία Κάλλιστρου χωρίς αγώνα, καθώς η συναθλήτριά της εγακτέλειψε λόγω τραυματισμού, ενώ, στο διπλό νικήτριες αναδείχτηκαν οι Selina Atay από την Τουρκία και Anastasia Khudyakova από τη Ρωσία.


Κάπως έτσι έφτασε στο πέρας της ακόμα μια άψογη διογάνωση με χορταστικό θέαμα για τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο. Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)