Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ «ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ



Όλα  των αλλαγών δύσκολα στον Δήμο Αλμωπίας



Ενώ σε άλλους Δήμους της  Πέλλας έγιναν αλλαγές  σε Αντιδημάρχους και προέδρους Νομικών προσώπων , στον Δήμο Αλμωπίας , η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική. Βέβαια τυπικά δεν υπάρχει ακόμα λόγος αλλαγών.
Ο Δήμαρχος σύμφωνα με ανθρώπους  του στενού του περιβάλλοντος έχει αρχίσει να κάνει βολιδοσκοπήσεις  για τις επερχόμενες αλλαγές.
Είναι βέβαιο ότι θα ήθελε να ξαποστείλει μια ώρα αρχύτερα τουλάχιστον τρεις ' αξιωματούχους  ¨" τους οποίους θεωρεί εντελώς άχρηστους . Οι «άχρηστοι» ,όπως τους κατατάσσει ,είναι βέβαιο ότι θα φύγουν , εκτός πολύ σοβαρών απροόπτων  και… εκβιασμών , όπως αρέσκεται κατά κόρον να μιλά ο Δήμαρχος.
Υπήρχε σκέψη για την αποπομπή Αντιδημάρχου που φέρεται να εμπλέκεται σε παράνομες επιδοτήσεις. Έτσι θα μπορούσε να βγει , προς τα έξω μια καλή εικόνα για τον Δήμαρχο, ότι δεν ανέχεται κανένα φαινόμενο διαφθοράς. Παραδόξως όμως δεν έκανε καμία κίνηση ,ο άμεμπτος , όπως τουλάχιστον δηλώνει δημόσια , δήμαρχος.
Τώρα μάλλον είναι αργά για κάτι τέτοιο και μάλλον θα αφήσει  να εξαντληθεί ο χρόνος και να λήξει η θητεία του.
Τα περιθώρια επιλογής προσώπων που θα αντικαταστήσουν τους «άχρηστους»  είναι ελάχιστα.  Ο ίδιος θεωρεί κάποιους από τους φιλόδοξους πολύ λίγους ή και πιο άχρηστους από αυτούς που  έχει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές  στις βολιδοσκοπήσεις που έκανε σε «υποφερτά» κατά την άποψή του πρόσωπα , πήρε αρνητικές απαντήσεις .  
Από την άλλη υπάρχουν πρόσωπα  στενά συνδεδεμένα με ατομικά και οικονομικά συμφέροντα  που διαμηνύουν εντέχνως τις φιλοδοξίες τους και ότι είναι ανυποχώρητοι , με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από την άλλη , η γενική κατακραυγή που υπάρχει σχεδόν παντού, προς το παρόν δεν φαίνεται να τον αγγίζει, καθώς οι στενοί αυλοκόλακες και πληρωμένοι κονδυλοφόροι , τον έχουν πείσει , ότι είναι ο καλύτερος Δήμαρχος από  δημιουργίας του κόσμου. Φυσικά είναι και οι πρώτοι που γελάν πίσω από την πλάτη του, ενώ δημόσια σε κάθε ευκαιρία τον χλευάζουν.
Οι περισσότεροι συνεργάτες του δημόσια δεν τον υπερασπίζονται , αλλά αποποιούμενοι των ευθυνών τους , τον αδειάζουν έντεχνα.
Υπάρχουν όμως και άλλοι παράγοντες , σε πολύ προσωπικό επίπεδο που μπορεί να τον  «ανατινάξουν»  ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να προσλάβουν απρόβλεπτες και ραγδαίες εξελίξεις , αν δεν σταματήσει να λειτουργεί αλαζονικά , όπως επισημαίνουν με νόημα , αλλά και απογοήτευση , οι ίδιες πηγές.

11 σχόλια:

  1. να παει και αυτος στο σπιτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβαστή η γνώμη σου .Άσε να εχουμε τη δικιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ... Η ΛΕΞΗ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΤΟΝ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΕΙ.. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ. Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να φύγει πρώτος αυτός!!να μία αλλαγή που θα αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νεζναμιδες βρωμιαριδες και απολιτιστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ 2:17 είσαι απαράδεκτος... και βέβαια και ο 4:57 δεν πάει παρακάτω....Αν είναι δυνατόν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αχρηστος πρωτος να πεταξει τη πετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μη άχρηστος να τη πετάξει πρώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ''ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΕΣ'' ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ,
    ΟΜΩΣ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΑΠΟ ΓΕΝΕΑ ΣΕ ΓΕΝΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΜΑ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ
    ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ,
    ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ
    ΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕΦΙΛΕ ΜΗΝ ΑΣΧΑΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)