Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι των Τσάκων



Χωρίς πόσιμο νερό από την Παρασκευή

Για πλήρη αδιαφορία καταγγέλουν την ΔΕΥΑ Αλμωπίας κάτοικοι των Τσάκων . Από το πρωί της Παρασκευής χάλασε ηλεκτροβάνα με αποτέλεσμα να σταματήσει η υδροδότηση της δεξαμενής και κατά συνέπεια να μείνουν χωρίς νερό Χρύσα, Τσάκοι και Ροδωνιά. Παρά τις παρατεταμένες οχλήσεις προς την ΔΕΥΑ , δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. Το πρωί του Σαββάτου μετέβη κλιμάκιο της ΔΕΥΑ ,το οποίο δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα αφού θα χρειαστεί να παραγγείλει τα αντίστοιχα ανταλλακτικά . Έτσι  δεν αποκλείεται οι τρεις οικισμοί να μείνουν χωρίς νερό μέχρι την Δευτέρα.

6 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΕ -------- ΑΙΣΧΟΣ-ΑΗΔΙΑ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ-ΓΥΦΤΙΕΣ-ΠΟΥΣΤΙΕΣ-ΜΑΛΑΧΙΑ-ΖΑΜΑΝΦΟΥ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ -ΚΛΠ-ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai dynaton na epitrepsoun toses meres dixos nero ntropi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε στης 2 η ώρα το μεσημέρι του Σαββάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.35 ΤΟ νερο στην ροδωνια ηρθε κυριακη πρωι για μπανιο καταλαβες κυριε μπινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα φτιάξουν την βλάβη και μετά θα βγούνε σελφι με μία σωλήνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέτε να φταίνε αυτοί ;όχι εμείς φταίμε, όλοι μας ,κάθε φορά που πάει να βγάλει τα άπλυτα τους στην φόρα ο Πασχαλίδης ,πέφτουμε πάνω του ?..... «συκοφαντίες ,έχασε την δημοπρασία ,έχασε την κουτάλα» κοιμόμαστε εμείς κοιμάται η αντιπολίτευση, τα χωριά μας διψάνε, ο κάμπος καίγετε και ο Δήμαρχος καλλωπίζετε. Σαμάνδη ξαναβγάλε τον Πασχαλίδη στον αέρα , και να τα πει όλα όσα δεν ξέρουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)