Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Που θα πάει η ιστορία διακοπών νερού στην Αριδαία;





Η κατάσταση δεν πάει άλλο με τις διακοπές νερού στην Αριδαία .
Μετά την επανέναρξη των εργασιών  του αποχετευτικού έργου , οι διακοπές ξανάρχισαν . Κανείς δεν υπολογίζει κανέναν  . Η πόλη δείχνει να είναι πλέον στο έλεος του αποχετευτικού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΑΛΜΩΠΙΑΣ
 

 
                                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                     ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

   Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αλμωπίας, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης της Αριδαίας, ότι σήμερα 30-08-2016 και από τις 08:45 π.μ.  εώς τις  11:30 π.μ. ,θα γίνει διακοπή νερού λόγω βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο ύδρευσης , από εργασίες του νέου αποχετευτικού δικτύου.

7 σχόλια:

  1. 11 και μιση; τωρα ειναι 12 και μιση και ουτε σταγονα, καθε μερα αυτο θα γινεται; ειναι ολοι τους καθαρματα, ντροπη μηδεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΑ - ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΜΕΡΑ - ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΚΑΤΑ - ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ---------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι 11:30 ρε αλήτες; Δεν ντρέπεστε λιγάκι; 4 μιση η ώρα είναι! Έχετε ξεφύγει τελείως. Τι έχουμε τραβήξει με αυτή την ιστορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε σεις ξεχαστήκατε? δεν έχει νερό και είναι απόγευμα. Πως την είδατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελάτε ρε παιδιά, μην συγχυζεστε, στην Ελλάδα είμαστε όχι στη Γερμανία! 1130 έλεγε η ανακοίνωση 23:30 εννοούσε!! Ε! Ρε και να πιάσουν οι ββροχές θα έχει πολύ γέλιο. Εσείς έχετε αγροτικά Ο δήμαρχος τζιπαρα ,εγώ που δεν έχω τον ήπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕΓΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)