Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Εθνικός Αριδαίας - ΑΣ Πρόμαχοι 0 - 4 για το κύπελλο






Στο γήπεδο της Υδραίας σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο ΑΣ Πρόμαχοι επιβλήθηκε του τυπικά γηπεδούχου Εθνικού Αριδαίας με σκορ 0-4 για το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας.





Ήταν ένας φλύαρος αγωνιστικά αγώνας και από τους δυο συλλόγους, όπου όμως ήταν αισθητή η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο αντιπάλων, με τους φιλοξενούμενους Προμαχιώτες να παίρνουν αυτό που θέλουν στο τέλος, ενώ η ομάδα του Εθνικού έδειξε θετικά σημάδια με ορισμένους ποδοσφαιριστές του να αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.

Τα γκολ του αγώνα:
0-1 στο 21'. Έξοχη μπαλιά του Άτζου βγάζει τον Σαμσούρη τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Καρατζίδη, τον οποίο πλασάρει. Η μπάλα βρίσκει  τη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού, στην επαναφορά της γίνεται κάτοχος ο Καλογιάννης και πλασάρει από κοντά.

0-2 στο 54'. Ο Άτζος με υπέροχο συρτό σουτ από τη μεγάλη περιοχή του Εθνικού.

0-3 στο 75'. Σε κόντρα της μπάλας, ο Σαμσούρης με τον τερματοφύλακα Καρατζίδη, κερδίζει ο πρώτος και με κοντινό σουτ, τριπλασιάζει τα τέρματα των Προμάχων.

0-4 στο 88'. Το σκορ έκλεισε ο Γ. Μούγιος με τεχνικό σουτ στο τέλος σχεδόν του αγώνα.


 


Από τον Εθνικό διακρίθηκαν οι Ουρτζάνης, Τσόλκας και Κουσίδης.
Από τους Προμάχους ξεχώρισαν οι Α. Νάνος, Σαμσούρης και Μίτσκας.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κυρίου Σγουρού, που κρίνεται πολύ καλή με σωστούς στις υποδείξεις τους τους δυο βοηθούς του Περδίκα και Γάκη.

ΣΥΝΘEΣΕΙΣ:

                                                ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:
Καρατζίδης, Μάϊνος, Χατζηδημητριάδης, Κορεκτσίδης, Ουρτζάνης, Μανίσης, Τσόλκας, Ασλανίδης, Κοντάκος, Τουμανίδης, Κουσίδης.
Προπονητής: Μίζογλου.

                                                   ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ:
Α. Νάνος, Ν. Νάνος(Μπογδάνης), Ι. Μούγιος, Δερμεντζόγλου(Γ. Μούγιος), Ι. Σέλκος(Δ. Νάνος), Σαμσούρης, Μίτσκας, Άτζος, Προίκος, Τανούρης, Καλογιάννης.
Προπονητής: Μαυρίδης.



ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)