Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Δυσαρεστημένοι οι 8 στους 10 λουόμενους στα Λουτρά Πόζαρ




Απογοητευτική είναι η κατάσταση που επικρατεί στα Λουτρά Πόζαρ.
Οι λουόμενοι εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους επειδή δεν μπορούν να προσεγγίσουν  τις πισίνες για να κάνουν την λουτροθεραπεία τους και ταλαιπωρούνται αφάνταστα. Αιτία οι μπάρες που μπήκαν , χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζει κανένας τον ακριβή λόγο, καθιστούν αδύνατη την προσέγγιση με αυτοκίνητα. Σε χειρότερη κατάσταση βρίσκονται ηλικιωμένοι και άτομα με ειδικές κινητικές δυσκολίες.
Σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι ίδιοι στους ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων δωματίων και ξενοδοχείων , δεν πρόκειται να ξαναρθούν στα Λουτρά Πόζαρ με τέτοιες συνθήκες. Θα αποτρέψουν μάλιστα και άλλους να προτιμήσουν το Πόζαρ.
Καλό είναι , όσο υπάρχει χρόνος η διοίκηση  να  ανοίξει τον δρόμο που έχει κλείσει εντελώς παράνομα. Αυτό όμως δεν είναι το ζητούμενο,(νόμιμα η παράνομα)  αλλά η ζημιά που γίνεται πλέον σε βάθος χρόνου.

9 σχόλια:

  1. Ρε Πέτρο κι εγώ δεν τους γουστάρω, αλλά εσύ το έχεις παραχέσει. Κάνε κράτει. Αρχίσεις και κουράζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι ο τελευταίος που θα ήθελε να ασχολείται με αυτό το ζήτημα. Οι άνθρωποι όμως έχουν σοβαρό πρόβλημα. Έλα λίγο στη θέση τους. 'Ολοι αυτοί δεν πηγαίνουν στα Λουτρά για Πικ-νικ , αλλά επειδή το έχουν ανάγκη.Με το ίδιο σκεπτικό δεν πρέπει να ασχολούμαστε πλέον με κανένα πρόβλημα που δημιουργούν οι συγκεκριμένοι ηθελημένα ή όχι. Το ξέρω ότι παραείναι κουραστικό . Δεν γίνεται όμως διαφορετικά .
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαντη πραγματικά .

    Μια με τον σταυρακη...μια με τον αντιδημαρχο...μια με τον γενικό ...μια με τα κορίτσια...ολα σε φταίνε
    Δεν κουράζεις μόνο...κινδυνευεις να γίνεις γραφικός και να στρέψεις την κοινή γνώμη υπέρ αυτών που κατηγορείς
    Μέχρι και κουρτίνες να αλλάξει ο μπ. στο σπίτι του...εσυ θα έχεις πρόβλημα
    Από κει και πέρα φιλικά πάντα
    ..το χεις χάσει λίγο με το ρεπορτάζ
    ..α καταληξεις το Χωνί της αλμωπιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΑΝΤΗ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλά τα λες Πέτρο. Έτσι ήσουν κ με τους προηγούμενους κ Έτσι να είσαι κ με τους επόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέτρο συνέχισε και μην παρασύρεσαι από κακόβουλους. Όσοι κουράστηκαν από τα νέα σου να αναζητήσουν άλλα κανάλια ενημέρωσης. Βέβαια πρέπει να αναλογιστούν από ποια μέσα. Ο Δήμαρχος κατάφερε με ξένα χρήματα να έχει αποκλειστικά και μόνο για τον ίδιο, κανάλια ενημέρωσης τα οποία για μένα έπαψαν να είναι Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά επικοινωνιακό γραφείο σημερινού και μόνο Δημάρχου,πληρωμένοι από την περιουσία των πολιτών (χρήματα, αυτοκίνητα, υλικό, υπαλλήλους κα). ΠΕΤΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΠΤΟΕΙΣΕ , ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΓΟΡΓΟΘΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, για την οποία βέβαια οι κατά τρόπον ζωής φασίστες πάντα ήταν αντίθετοι. Έχεις συμπαραστάτες εμάς τους απλούς ανθρώπους και εμείς ξέρουμε τι θα κάνουμε στο Μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πεστα ΠΕΤΡΟ Αν, έχεις άδικο σε ότι λες θα σε κρήνη ο κόσμος. Για μένα μιλάς πολύ σωστά και λογικά να,σε καλά,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΕΚΛΗΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πετρο πετρο πετρο δεν βαρεθηκες να γραφεις μονος σου κατεβατα για σχολια; Η μηπως βαζεις και τον κολλητο σου τον "ανεξαρτητο" να γραφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)