Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Υπέβαλλε την παραίτησή του ο Δημήτρης Βέσκος



Η Αλμωπία της καρδιάς του διαλύεται και αυτός στολίζεται

Ένα βήμα  πριν από τη διάλυση βρίσκεται ο συνδυασμός του Δημάρχου Αλμωπίας. Μετά την έντονη φημολογία ότι όλα είναι υπ΄ατμόν , λόγω της αυτοκρατορικής λειτουργίας του Δημάρχου και της περίεργης συνδιοίκησης με εξωθεσμικό πρόσωπο που μπαινοβγαίνει στον Δήμο και το γραφείο του, άρχισαν τα όργανα.
Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία για κακή σχέση του Δημάρχου (και προέδρου της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ) με τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Βέσκο. Blog  της περιοχής (Καθρέφτης της Πέλλας) , προχωρά ακόμα περισσότερο. Ο διαχειριστής του που έχει καλή πληροφόρηση από τον συνδυασμό του Δημάρχου , γράφει ότι ο Δημήτρης Βέσκος , υπέβαλλε γραπτώς την παραίτησή του από το αξίωμα του Αντιπροέδρου στην επιχείρηση του Πόζαρ.
Αιτία σύμφωνα με το δημοσίευμα οι  αυθαίρετες επιλογές  και πρακτικές του Δημάρχου στα Λουτρά που έρχονται σε αντίθεση με την απλή λογική και πρακτική που εφαρμόζει στη λουτρόπολη, προκαλώντας την οργή  κυρίως  των ανήμπορων λουομένων.
Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο και για την απόφαση  να πληρωθούν μέλη της διοίκησης για πόστα που εφευρ΄θηκαν προκειμένου ουσιαστικά να εξογαραστεί η ψήφος τους και που είναι αμφιβόλου νομιμότητας. Μάλιστα η μία μένει μόνιμα εδώ και έξι μήνες κοντά στη Αθήνα και θα έπρεπε ήδη να εκπέσει από το Δ.Σ.
 
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ



ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ! 
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΣΚΟΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΓΡΑΠΤΩΣ 
ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ!

ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!

Ο ΜΑΚΡΟΒΙΏΤΕΡΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας και εκλεγμένος με το συνδυασμό του δημάρχου Αλμωπίας, Δημ.Βέσκος, έχει υποβάλει γραπτώς την παραίτηση του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Δημ.Επιχ. των Λουτρών!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΑΘΡΕΦΤΗ πελλας ο Δημ.Σύμβουλος Δημήτρης Βέσκος προ ημερών έχει καταθέσει την παραίτηση του και η απόφαση του αυτή έχει φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση το Δήμαρχο που φαίνεται να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, μια και κλειδωνίζεται πλέον συθέμελα ο συνδυασμός του.

"Κακές γλώσσες" αναφέρουν ότι ο Προέδρος και νυν Δημάρχος Λουτρών, Δημ. Μπίνου στη διαχείρηση της επιχείρησης απογοήτευσε πολλές φορές με τις επιλογές του το Δημήτρη Βέσκο!
Ο Δήμαχος μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αποδεκτή, αλλά ούτε και έχει απορρίψει την αίτηση του.

Έτσι ο νυν Δήμαρχος με τη διαχείρηση του συνολικά έχει καταφέρει για δεύτερη φορά μετά την αποχώρηση του Χρήστου Χουρσόγλου από το συνδυασμό να φέρει σε θέση "άμυνας" με τις επιλογές του και τον Δημήτρη Βέσκο. Δύο από τους πιο έμπειρους Δημοτικούς συμβούλους που διαθέτει σήμερα το Δ.Σ.Αλμωπίας και μάλιστα από το συνδυασμό του Δημάρχου!
Για να μην προσθέσουμε και τη διαρκή "γκρίνια" του Προέδρου της Αριδαίας, Γρηγ.Ταρασίδη

Τελικά μετά από αυτή την εξέλιξη πολλές θα είναι οι απόψεις που θα αρχίσουν να επιβεβαιώνονται, ότι η κεφαλή του Δήμου ίσως να μην ήταν και ότι καλύτερο ...      ....στην παρούσα χρονική περίοδο!

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

9 σχόλια:

  1. Ενας λιγοτερος το τοπιο ξεκαθαριζει. Αμα δεν του κανουν τις χαρες και τα ρουσφετια που θελει παραιτειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα δε φτανει η αλεπού...!Άσε μας ρε που θα μιλήσεις για τον Βεσκο!Το θεμα ειναι οτι ο Μπίνος προωθει τους συγγενεις του και εχει αυταπατες οτι θα γινει και στις επομενες εκλογες Δημαρχος.Χωρις συνδυασμο θα μείνει

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ????ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ...!ΘΑ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ!

      Διαγραφή
    3. 10:41 ενω να βολευει συνεχως ατομα ο Βεσκος ειναι καλα ε;;;;; Πανω στα λουτρα εχουν τρελαθει με τα ατομα που βαζει χαθηκαν οι ρολοι. Καλα κανει και βολευει δικους του μην θελετε τα δικα σας σας και τα δικα τους παλι δικα σας

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ???ΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    5. 8.31 μάλλον σε πονάει που είναι δικά μας τα λουτρά ε;;πόση ζήλια έχεις πρόβατο;51% είναι αυτό

      Διαγραφή
    6. Ευτυχως που ειναι πατρική περιουσία όλων των Λουτρακιωτων.δεν κάνετε και το δικό σας κρατίδιο;

      Διαγραφή
  2. Υπέβαλε παραίτηση για να παρει θεση στις νέες αλλαγές.Τι δεν καταλαβαίνετε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρουσφετια διορισμοί χρήμα αλαζονεία όλα τα καλά τα έχουν ο δήμαρχος και οι υποτελείς του!! ελλαδισταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)