Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Τι γίνεται με τις αμμοληψίες στην Αλμωπία;



ΝΟΜΙΜΕΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι κανείς δεν βάζει μυαλό από τις καταστροφές που προκαλούν οι βροχοπτώσεις και ένα μεγάλο μέρος οφείλεται στις άναρχες (και προφανώς παράνομες) αμμοληψίες στην Αλμωπία Μάλιστα ο Δήμος δίνει το καλό παράδειγμα  με τις  ( νόμιμες ή παράνομες;) αμμοληψίες  που πραγματοποιεί ο ίδιος. .
Χαρακτηριστικό είναι παρακάτω δημοσίευμα δημοτικού συμβούλου που διαχειρίζεται τοπικό blog.



«Το ένα μετά το άλλο ,  μένουν στους δρόμους της Αλμωπίας τα αυτοκίνητα του Δήμου  , με σηκωμένα τα κουβούκλια των οχημάτων .
Μετά το κυνήγι από την τοπική Κοινότητα Βορεινού ,πάλι στην γενέτειρα του Δημάρχου στράφηκαν και πραγματοποιούνται οι σχετικές αμμοληψίες  για την εξυπηρέτηση των δημοτικών αναγκών .Παρεμβάσεις τοπικών συμβούλων της Κοινότητας Βορεινού , προσπαθούν να δημιουργούν διαρκώς προβλήματα στον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο , προκειμένου να φαίνεται ότι είναι οι μοναδικοί που των στηρίζουν , με σκοπό να εξυπηρετούν προσωπικούς τους σκοπούς .»

4 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΝΟ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΧ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμανδη με της μαλακιες που λες στο τελος θα ψειφησω μπινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση στον Ανώνυμο 21 Σεπτεμβρίου 2016 - 9:23 μ.μ.
    Κούνα το κεφάλι σου και ξαναδιάβασε το κείμενο.
    Δεν πιστεύω ότι είσαι πιο χαζός και από την άμμο........... Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΚΑ ΜΗΧΑΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣ ΑΣΧΟΛΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗΜΟΤΙΤΑ ΤΩΝ ΑΜΟΛΗΨΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)